ye-logo.v1.2

У Хмельницькому попрощалися з боксеркою Юлією Лясотою

Спорт 21536
Боксерка померла вчора у реанімації
Боксерка померла вчора у реанімації. Фото: автора

Чемпіонку з боксу поховали на кладовищі у в мікрорайоні Ракове.

Сьогодні, 25 квітня, у приміщенні Хмельницької ритуальної служби відбулося прощання з боксеркою Юлією Лясотою. Спортсменка померла вчора в реанімаційному відділенні міської лікарні від тромбозу cудин печінки.

Десятки людей прийшли провести в останню путь молоду жінку. Рідні, близькі, друзі, колеги, спортсмени міста у скорботі попрощалися з Юлією. Хмельничани несли квіти, висловлювали співчуття рідним та вшановували світлу пам’ять близької для них людини. Панахиду провели у приміщенні ритуальної служби.

Відповідальна, доброзичлива, добросовісна, завжди усміхнена – такими словами згадували про Юлію присутні. 

«Прекрасна людина, прекрасна спортсменка та організатор. Сьогодні ми втратили не тільки спортсмена, а майбутнє нашої України. З неї був би не тільки прекрасний тренер, але й адміністратор зі спортивної роботи. Я вже років тридцять у спорті, і я її пам’ятаю, як чудову спортсменку з самого дитинтства. Колись вона гандболом займалася, виступала за збірну команду області «Хмельничанка». Потім знав її як боксерку, - розповів заступник начальника управління молоді і спорту Хмельницької ОДА Валерій Вешко. - Юлія була також чудовим адміністратором. Вона займалася звітністю, протоколами змагань, розрахунками за проведення заходів. "Чорнова" робота, до якої спортсмени не мають відношення, а вона цим займалася. У неї була дуже велика перспектива. Юлія не лише брала участь у змаганнях, але й допомагала організовувати їх».

Опісля ритуальної служби 33-річну спортсменку поховали на кладовищі в мікрорайоні Ракове.

Юлія Лясота в 2017 році отримала звання «Майстра спорту України», була членом збірної України з боксу, володаркою багатьох медалей не лише чемпіонату України, а й європейських та світових змагань. До приходу в бокс виступала на професійному рівні за гандбольний клуб «Хмельничанка».

8 квітня цього року на Сході України в неоголошеній війні загинув її батько Микола Неживий, якого 11 квітня поховали в Хмельницькому.

Десятки хмельничан прийшли попрощатися з чемпіонкою з боксу.

У Юлії залишився 11-річний син та мати.

 Юлія була відома не лише як боксерка, а й гандболістка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую