ye-logo.v1.2

Хмельничани стартували в чемпіонаті України з регбі-7

Спорт 2426
Схоже, що цього року боротьба за золоті медалі чемпіонату України з регбі-7 знову точитиметься між харківською та хмельницькою командами
Схоже, що цього року боротьба за золоті медалі чемпіонату України з регбі-7 знову точитиметься між харківською та хмельницькою командами. Фото: з архіву

Матчі першого туру відбулися в Львові.

Срібний призер минулого року – хмельницький клуб «Еволюшн Севенс», розпочав новий сезон у чемпіонаті України з регбі-7. Свої стартові поєдинки учасники першості провели у Львові.

До півфінального матчу проти львівського «Сокола» хмельничани дійшли доволі впевнено. А ось у грі за вихід до вирішального матчу першого туру змусили понервувати своїх вболівальників. Утім, здолали львів’ян із рахунком 21:17.

У фіналі ж на «Еволюшн Севенс» очікував багаторазовий чемпіон України харківський «Олімп». Минулого року хмельничанам в останньому турі чемпіонату вдалося виграти в «Олімпа». Цього ж разу хмельницька команда була близькою до повторення успіху. Адже виграла перший тайм з рахунком 12:7. Та припустившись помилок у другій семихвилинці, «Еволюшн Севенс» зазнав фіаско з рахунком 17:12.

Отож, після першого туру лідером чемпіонату є «Олімп», а хмельницька команда посідає друге місце. На третій сходинці розташувався ще один клуб із Харкова - «Легіон XIII-ШВСМ».
Матчі наступного туру пройдуть 8 червня в Одесі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую