ye-logo.v1.2

Легка атлетика. Відбулася першість області

Спорт 2332
У чемпіонаті Хмельниччини з легкої атлетики взяли участь і спортсмени з інших регіонів
У чемпіонаті Хмельниччини з легкої атлетики взяли участь і спортсмени з інших регіонів. Фото: adm-km.gov.ua

Визначали кращих у Хмельницькому.

Декілька днів на спорткомплексі «Поділля» та стадіоні Хмельницького національного університету проходив чемпіонат області Хмельниччини з легкої атлетики. Серед учасників були як і майбутні зірки, так і відомі не лише в області та Україні, а й за її межами, легкоатлетами. Зокрема, Марина Бех-Романчук, яка 22-29 червня змагатиметься на Європейських іграх у Білорусі.

Та Марина Бех-Романчук змагалася не в секторі стрибків у довжину, в якому вона є найсильнішою в Україні та призеркою Європи, а в бігу на 100 метрів та в естафеті 4 по 100 метрів. За повідомленням прес-служби Хмельницької облдержадміністрації, на чемпіонаті області були встановлені ряд рекордів спорткомплексу «Поділля». Зокрема, Тарас Чукань пробіг три кілометри за 8 хвилин 42,6 секунди, а киянин Дмитро Кравчук і тернополянин Назар Вовчок, які виступали поза конкурсом, у секторі стрибків у висоту здолали планку на позначці 2,05 метри.

Ну, а в заліку команд, найбільше очок здобули легкоатлети зі Старокостнятинова, друге місце – в хмельничан, третє – в спортсменів із Кам’янця-Подільського. Серед районів та об’єднаних громад краще за всіх виступили представники Дунаєвецької ОТГ, «срібло» - в Полонської ОТГ, третє місце в представників Городоцького району.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую