ye-logo.v1.2

Важкоатлет Дмитро Чумак переміг на турнірі в Англії

Спорт 2264
Дмитро Чумак отримав кваліфікацію для участі в Олімпійських іграх
Дмитро Чумак отримав кваліфікацію для участі в Олімпійських іграх. Фото: adm-km.gov.ua

Перемога на турнірі стала ще одним кроком до участі в Олімпійських іграх.

Днями в англійському Ковентрі проходив міжнародний турнір «British International Open». На ньому виступив й представник Хмельниччини — важкоатлет Дмитро Чумак.

Як повідомляють у прес-службі Хмельницької обласної державної адміністрації, Дмитро Чумак виступав у ваговій категорії до 109 кілограмів. На неї він перейшов заради участі в Олімпійських іграх. Спортсмен зафіксував 170 кілограмів у ривку, а потім підкорив вагу 210 кілограмів у поштовху. З сумою 380 кілограмів він став найкращим у двоборстві.

Другу сходинку турніру посів литовець Аренас Сідіскіс (350 кілограмів), третю — британець Оуен Боксолл (350 кілограмів).

Турнір «British International Open» має статус кваліфікаційних змагань на Олімпійські ігри в Токіо, які проходитимуть у 2020 році.

«Кваліфікація на Олімпійські ігри. Золото. Дякую всім за підтримку. Маленькими кроками просуваємося далі, головне лише вперед», — написав спортсмен у своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у квітні в грузинському Батумі Дмитро Чумак став чемпіоном Європи. Там Представник Хмельниччини виборов три золоті медалі.

Читайте також: Футбол. Обласна Прем'єр-ліга: «Іскра» вперше перемогла

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую