ye-logo.v1.2

Європейські ігри: хто представлятиме Хмельниччину в Мінську

Спорт 2350
Україну на Європейських іграх у Мінську представлятимуть 198 спортсменів
Україну на Європейських іграх у Мінську представлятимуть 198 спортсменів. Фото: noc-ukr.org

Вже завтра, 21 червня, стартують міжнародні змагання.

Із 21 по 30 червня в столиці Білорусі пройдуть другі Європейські ігри, участь в яких візьмуть приблизно чотири тисячі атлетів з 50 країн. Україну на цих престижних змаганнях представлятимуть 198 атлетів. Серед них і представники Хмельниччини.

У секторі стрибків у довжину виступатиме багаторазова чемпіонка України, призерка міжнародних чемпіонатів Марина Бех-Романчук. До того ж, разом із Мариною в Мінську перебуватиме й її тренер Вадим Крушинський. А ось у жіночому боксі за медалі змагатиметься срібна призерка чемпіонату Європи-2018 Марія Боруца. Відзначимо й те, що в складі національної збірної України з велосипедного спорту українських спортсменів готуватиме масажист Олександр Татаренко.
У веслуванні Україну представлятимуть і вже екс-хмельничани Інна Грищун та Дмитро Янчук, які нині виступають за Полтавщину.

Ряд спортсменів на Європейських іграх представлятимуть Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Оскільки вони в ньому або ще навчаються, або вже є його випускниками. А саме Степан Грекул (бокс), Оксана Лівач (вільна боротьба), Ігор Радівілов (спортивна гімнастика), дзюдоїсти Дар’я Білодід, Георгій Зантарая, Артем Лисюк, Кеджау Ньябалі, Антон Савіцький, легкоатлети Олег Миронець та Богдан Чорномаз, а також Сергій Куліш (стрільба кульова).

Відзначимо, що змагання в Мінську транслюватимуть два телеканали України – «НТН» та «Інтер».

Читайте також: Футбольне міжсезоння – новини зі стану ФК «Агробізнес»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую