ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Полісся»: втрачена перемога (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3210

Хмельничани провели черговий спаринг.

Хмельницьке «Поділля», яке вже 27 липня розпочне новий сезон у чемпіонаті України з футболу в другій лізі, продовжує підготовку до чемпіонату. Якщо 16 липня хмельничани в Вінниці обіграли в контрольному матчі «Ниву» з рахунком 1:0, то вже наступного дня, 17 липня, були близькими до звитяги над житомирським «Поліссям». Утім, «Поділля» програло.

Стартовий склад хмельничан був майже на сто відсотків складений з футболістів, які є діючими гравцями «Поділля». По суті, з потенційних новачків у старті вийшов лише Роман Опря, який раніше грав за одеську «Реал-Фарму». Зіграв і Віталій Каверін, який повернувся до «Поділля», але на момент початку матчу новий контракт із ним не підписали.
І вже у перші хвилини матчу «Поділля» могло розраховувати на відкритий рахунок, але «Полісся», після удару Олександра Музичука, врятувала стійка. Утім, рахунок 0:0 протримався лише хвилин п’ять. Опря заробив пенальті, а Музичук реалізував його.

Артем Гайдаш (у біло-синій формі) вийшов у стартовому складі "Поділля"
Вже на стартових хвилинах матчу "Поділля" - "Полісся" хмельничани могли відкрити рахунок у матчі
Ян Морговський повернувся в "Поділля"
Віталій Каверін, після перегляду в "Колосі" з Ковалівки, скоріше за все, знову виступатиме за "Поділля"
Олександр Музичук у матчі "Поділля" - "Полісся" забив два голи

Переможний рахунок для господарів протримався хвилин 20-ть. Житомиряни, заробивши кутовий, після його виконання змогли зрівняти – відзначився Притиковський. Але на перерву команди пішли за переваги господарів. «Поділля» на 36 хвилині провело стрімку атаку, яка завершилася навісною передачею в штрафний майданчик від Яна Морговського та Олександра Музичука. Олександр не схибив і оформив дубль у грі.

У другому таймі «Полісся» майже змінило усіх футболістів. І на поле вийшов екс-капітан та екс-захисник хмельничан Сергій Швець, який у новому сезоні захищатиме кольори житомирського клубу. Хвилин 15-ть точилася доволі рівна боротьба, аж поки свої заміни не почав робити наставник хмельничан Віталій Костишин. Віталій Володимирович почав випускати на поле як гравців, які прибули на перегляд, так і футболістів з молодіжної команди «Поділля». А тому й не дивно, що «Полісся» почало дещо частіше володіти м’ячем.

Андрій Муляр намагався пробивати по воротах "Поділля" за будь-якої нагоди
Олександр Воловик зіграв за "Поділля" проти "Полісся" 84 хвилини
Олександр Музичук - атакуючий півзахисник "Поділля"
Новачок "Поділля" Сергій Зуєвич провів увесь поєдинок проти "Полісся"

Коли ж з поля пішов відпочивати капітан хмельничан Олександр Воловик, а сталося це десь на 84 хвилині, «Поділлю» не вдалося не лише зберегти перевагу в рахунку, а й не програти. Вже за хвилину Денис Голенков, який після першого тайму був замінений, але згодом знову вийшов на поле, став джокером «Полісся». Спочатку він зрівняв рахунок, а потім, ще через хвилину, вивів житомирян вперед. Отож, на 86 хвилині рахунок був вже 2:3. І він залишився незмінним. «Полісся» перемогло.

Денис Голенков, забивши два голи в ворота "Поділля", приніс перемогу "Поліссю"
Сергій Швець (з м'ячем) вже екс-гравець
"Поділля" - "Полісся" - матч завершився з рахунком 2:3

Свій наступний контрольний поєдинок «Поділля» знову зіграє в Хмельницькому. Станеться це в п’ятницю, 19 липня, о 16.00 на СК «Поділля». У гості до хмельничан завітає ФК «Малинськ» з Рівненської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую