ye-logo.v1.2

«Поділля» та «Агробізнес» із новачками виграли свої спаринги

Спорт 3187
Ян Морговський знову став гравцем хмельницького Поділля
Ян Морговський знову став гравцем хмельницького Поділля. Фото: з архіву

Обидва клуби провели чергові контрольні поєдинки.

«Агробізнес» переміг «Минай» в Ужгороді, а «Поділля» - «Ниву» в Вінниці. Таким сьогодні видався футбольний день для команд з Хмельниччини, які готуються до нового чемпіонату України з футболу. Волочиська команда – в першій лізі, хмельницька – в другій.

Іспанський легіонер Педро Гарсія Кампілльо сьогодні дебютував в складі «Агробізнеса», вийшовши в другому таймі матчу проти «Миная». Тоді вже рахунок у матчі був 2:1 на користь команди з Волочиська. Підопічні Остапа Маркевича вже на 18 хвилині поєдинку відзначилися, коли забив Ігор Сікорський – ще одне придбання «Агробізнеса», про яке поки офіційно не повідомили. Нападник Сікорський має чималий виступів у першій лізі. А минулого сезону виступав за «Гірник-Спорт» та навесні цього року перебрався до чемпіонату Бангладешу.

На 34 хвилині поєдинку команда з Хмельниччини подвоїла свою перевагу. Забив захисник Ігор Бойчук. Та до перерви «Минай» відіграв один гол. А ось наступне взяття воріт у матчі відбулося на 88 хвилині. «Агробізнес» провів стрімку контратаку, яка завершилася тим, що забив Богдан Семенець. Утім, господарі поля відіграли один гол, реалізувавши пенальті на 90 хвилині. Отож, команда з Волочиська виграла 3:2. Свій наступний спаринг «Агробізнес» проведе 19 липня на Закарпатті проти ФК «Калуш».

«Поділля», яке нещодавно в Хмельницькому поступилося вінницькій «Ниві», сьогодні грало в Вінниці. І з перших секунд матчу в складі хмельничан вийшов новий-старий знайомий футболіст – Ян Морговський. По завершенню минулого сезону Ян залишив не лише «Поділля», а й Україну, вирушивши до Ізраїлю. Але повернувся назад і підписав новий контракт із хмельничанами.

Ну, а результат цього матчу вирішив один гол, який був забитий в другому таймі. Його забив Ігор Лісніченко, який є гравцем «Поділля» U-19, але наразі готується разом із основною командою. Отож, хмельничани виграли 1:0. Вже завтра, 17 липня, «Поділля» в рідних стінах на центральному стадіоні о 15.00 знову зіграє контрольний матч. Цього разу проти житомирського «Полісся».

Додамо, що сьогодні оприлюднили календар матчів у другій лізі. «Поділля» розпочне новий сезон домашнім поєдинком 27 липня проти рівненського «Вереса», якому нещодавно поступилося з рахунком 1:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую