ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» розпочав підготовку до чемпіонату в Суперлізі

Спорт 2233
Яким буде Новатор у новому сезоні в Суперлізі - поки спрогнозувати важко, оскільки клуб продовжує шукати спонсорів, щоб підсилити склад
Яким буде Новатор у новому сезоні в Суперлізі - поки спрогнозувати важко, оскільки клуб продовжує шукати спонсорів, щоб підсилити склад. Фото: з архіву

Водночас, керівництво клубу продовжує шукати спонсорів.

Хмельницький волейбольний клуб «Новатор», який в жовтні розпочне нову першість України в Суперлізі, вже готується до нових змагань.

«Команда тренується на базі академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, - розповів журналісту сайту «Є» директор клубу Іван Терещук. – Зібрали, так би мовити, всі резерви і головний тренер Роман Ковальчук нині працює з гравцями 1999-2003 року народження. А ось чи зможемо задіяти досвідчених волейболістів у новому чемпіонаті, поки важко сказати, оскільки необхідно створити належні умови. Для цього ми продовжуємо перемовини з потенційними спонсорами».

Нагадаємо, у новому сезоні чоловічий «Новатор» гратиме у Суперлізі, а ось жіночий – у першій. У цьому ж дивізіоні виступатимуть і дублери чоловічого клубу. Сезон для «Новатора-2-Прикордонника» розпочнеться наприкінці вересня матчами Кубку України, які пройдуть у Городку.

Читайте також: «Агробізнес» та «Поділля» визначилися з часом своїх матчів

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую