ye-logo.v1.2

«Новатор» отримав календар на новий волейбольний сезон

Спорт 2930
Хмельницький Новатор у першому турі Суперліги зіграє з Серцем Поділлям у Вінниці
Хмельницький Новатор у першому турі Суперліги зіграє з Серцем Поділлям у Вінниці. Фото: з архіву

Перша команда заявлена в Суперлізі, ще дві – в першій.

Хмельницький волейбольний клуб «Новатор», якому дозволили залишитися в елітному дивізіоні чемпіонату України серед чоловіків, отримав календар на майбутній чемпіонат. Крім цього, ще дві команди «Новатора» - дублери та жіноча, також знають графік своїх матчів, але не в вищій лізі, де мали б грати, а в першій.

«Як я вже казав, «Нотатор-2-Прикордонник» та жіноча команда, виступатимуть у першій лізі через брак коштів, - каже очільник обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Натомість, для першої команди «Новатора», яка знову виступатиме в Суперлізі, нам теж бракує коштів, а тому продовжуємо шукати спонсорів, щоб могли гідно виступити». 

Якщо наставником чоловічого «Новатора» залишається Роман Ковальчук, то Олексій Колісецький не тренуватиме жіночу команду, разом із якою виграв золоті медалі чемпіонату України в вищій лізі. Хто стане новим наставником жіночого ВК «Новатор» поки невідомо.

Отож, чемпіонат у Суперлізі розпочнеться 11-12 жовтня. «Новатор» свої перші матчі проведе в Вінниці проти срібного призера минулого сезону «Серця Поділля». А вже в другому турі – 18-19 жовтня, у Хмельницькому прийматиме «МХП-Вінницю» з Тростянця Вінницької області.

Жіноча команда свій сезон у першій лізі в групі «Б» розпочне в Теребовлі Тернопільської області 6-8 грудня, де зіграє з «Буковинкою-2-ЧНУ-ЧОДЮСШ» з Чернівців та місцевою «Галичанкою-2». Другий тур для хмельничанок також буде виїзним – 15-17 січня 2020 року в Вінниці. Третій – 8-10 березня, в Нетішині. Адже нетішинська команда КДЮСШ ППО ХАЕС також гратиме в цій групі першої ліги.

У чоловічій першій лізі групі «Б» також виступатимуть дві команди з Хмельниччини. Це і «Новатор-2-Прикордонник», і «Епіцентр-Подоляни» з Городка. І перший тур 25-27 жовтня пройде в Городку. А другий – 7-8 грудня в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую