ye-logo.v1.2

«Поділля» дізналося суперника в Кубку України

Спорт 2445
Нещодавно Поділля та Полісся, готуючись до нового сезону, провели спаринг у Хмельницькому
Нещодавно Поділля та Полісся, готуючись до нового сезону, провели спаринг у Хмельницькому. Фото: з архіву

Сьогодні провели жеребкування першого попереднього етапу Кубку України.

Хмельницьке «Поділля» свій кубковий шлях розіграшу 2019-2020 років розпочне домашнім матчем. Це стало відомого сьогодні, 14 серпня, після того, як в Українській асоціації футболу провели жеребкування першого попереднього етапу Кубку України.

Волею жеребу хмельничанам дісталося житомирське «Полісся», яке, як і «Поділля» виступає в чемпіонаті України в другій лізі групі «А» та очолює турнірне становище після трьох турів.

«Полісся», так «Полісся», - після жеребкування кореспонденту сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Нам, в принципі, було байдуже, хто дістанеться у суперники. Просто не хотілося кудись далеко їхати. А тут випало, що ще й приймаємо вдома. Але поки не думаємо про матч із «Поліссям», адже активно готуємося до виїзного матчу проти ФК «Ужгород», який зіграємо 16 серпня. Вже завтра вирушаємо до Ужгорода, і, повернувшись з календарної гри чемпіонату, буде готуватися до кубкового протистояння».

Отож, матч «Поділля» - «Полісся» відбудеться 20 серпня в Хмельницькому. Переможець цього протистояння пройде до наступного раунду змагань.

Нагадаємо, майже місяць тому «Поділля» провело товариський матч проти «Полісся», в якому житомиряни перемогли з рахунком 3:2.

Ще один представник Хмельниччини у Кубку України – волочиський «Агробізнес», розпочне свій шлях у цьому турнірі з другого етапу, матчі якого заплановані на 27 серпня. Хто стане суперником «Агробізнеса» стане відомо після жеребкування, яке пройде 21 серпня.

Склад пар усіх учасників першого етапу:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую