ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» вдало зіграли на виїзді

Спорт 3586
Ігор Сікорський у двох останніх матчах забив три голи
Ігор Сікорський у двох останніх матчах забив три голи. Фото: fcab.com.ua

Обидва представники Хмельниччини здобули залікові очки.

У першій та другій лігах чемпіонату України з футболу відбулися матчі четвертого туру. Предстаники Хмельниччини – волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» свої матчі проводили на виїзді. «Агробізнес» грав у Харкові проти «Металіста-1925», а «Поділля» - в Ужгороді проти ФК «Ужгород».

«Агробізнес», який минулого туру здобув свою першу в сезоні перемогу, в Харкові протистояв «Металісту-1925», перед яким стоїть завдання підвищитися в класі. Та саме гості з перших хвилин матчу захопили ініціативу та діяли небезпечніше за суперника. Як наслідок, на 35 хвилині матчу «Агробізнесу» вдалося провести стрімку атаку, яка завершилися пасом на Ігоря Сікорського. Нападник волочиську клубу пробив, але голкіпер Денис Дьяков зміг відбити м’яча. Утім, першим на добиванні був саме Сікорський, який і вколотив м’яч у сітку воріт господарів. Під завісу першого тайму Сікорський забив ще раз, арбітри гол не зафіксували, вважаючи, що Ігор був в офсайді.

У другому таймі «Агробізнес» вже більше діяв по рахунку, намагаючись зловити суперника на контратаках. У підсумку, голів більше у матчі не було – команда з Волочиська перемогла з рахунком 1:0 та перемістилася на другу сходинку в турнірній таблиці.

Свій наступний матч підопічні Остапа Маркевича проведуть 23 серпня у Волочиську. На стадіоні «Юність» «Агробізнес о 17.00 прйиматиме «Рух» з Винників Львівської області.

А хмельницьке «Поділля» в Ужгороді було близьким до того, щоб продовжити свою переможну серію, яка до цього налічувала два матчі. Хмельничани в грі проти ФК «Ужгород» мали ряд моментів, але реалізувати їх не змогло. Інколи ж, як після удару Сергія Зуєвича, господарів від голу врятувала поперечина воріт. Отож, матч «Ужгород» - «Поділля» завершився з рахунком 0:0.

«Якщо б рік тому мені сказали, що нічия на виїзді це дуже добре, я б погодився. Але нині я не задоволений результатом. Ми їхали за перемогою, мали усі шанси на три очки, а здобули лише одне. Потрібно реалізовувати свою перевагу», - після гри в розмові з журналістом сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин.

Свій наступний поєдинок у другій лізі «Поділля» зіграє 24 серпня в Хмельницькому проти «Оболонь-Бровар-2» з Києва. Та до цього ж на хмельничан очікує матч Кубку України 20 серпня о 17.00. «Поділля» зіграє з житомирським «Поліссям», яке в четвертому турі програло в Тернополі «Ниві» з рахунком 1:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую