ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» із Дунаївців зазнав фіаско на Івано-Франківщині

Спорт 3125
Вадим Папірович забив перший гол у ворота Покуття, коли Епіцентр поступався з рахунком 4:0
Вадим Папірович забив перший гол у ворота Покуття, коли Епіцентр поступався з рахунком 4:0. Фото: facebook.com/PokuttyaKolomyia/

Представник Хмельниччини програв матч у Коломиї.

Відбулися матчі третього туру чемпіонату України з футболу серед аматорів. «Епіцентр» із Дунаївців грав у Коломиї Івано-Франківської області проти «Покуття». І, проваливши перший тайм, гості так і не змогли вивезти залікові бали.

Якщо до 33 хвилині на табло були нулі, то потім… «Покуття» встигло тричі відзначитися та піти на перерву за переваги з рахунком 3:0.

Після відпочинку команда з Івано-Франківщини одразу ж збільшила свою перевагу, коли на 49 хвилині забила четвертий гол у ворота дунаєвчан. Утім, «Епіцентр» подарував певну інтригу, коли на 56 хвилині матчу забив Папірович, а ще через хвилину відзначився і Зачиковський. Але рахунок 4:2 так і не змінився до завершення матчу. І це перша поразка «Епіцентру» в чемпіонаті.

Читайте також: «Поділля» та «Агробізнес» вдало зіграли на виїзді

Свій наступний поєдинок команда з Дунаївців проведе 31 серпня в Чемерівцях, коли прийматиме «ОДЕК» із Оржіва Рівненської області. Нагадаємо, що «Епіцентр» проводить свої домашні матчі в Чемерівцях, оскільки в Дунаївцях йде реконструкція стадіону.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую