ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. Реакція «Поділля» та «Агробізнеса» на жеребкування

Спорт 2860
27 серпня Поділля прийматиме луцьку Волинь, а Агробізнес проходить далі в Кубку України, оскільки київський Арсенал знявся зі змагань
27 серпня Поділля прийматиме луцьку Волинь, а Агробізнес проходить далі в Кубку України, оскільки київський Арсенал знявся зі змагань. Фото: з архіву

Представники Хмельниччини дізналися суперників у другому раунді змагань.

Сьогодні в Український асоціації футболу провели жеребкування другого етапу розіграшу Кубка України сезону 2019-2020 років. Учасники – переможці першого раунду та команди першої ліги. Серед них і хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес». Команда з Волочиську – як часник першої ліги, із Хмельницького – переможець протистояння із житомирським «Поліссям».

Волею жеребу «Агробізнес» одразу проходить до наступного етапу, оскільки йому в суперники дістався київський «Арсенал» - команда, яка знялася з розіграшу. «Може і добре, щоб нам так пощастило, - каже віце-президент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Ми хотіли в суперники якусь команду з західного регіону, щоб далеко не їхати, оскільки в нас два поспіль домашні матчі, а переїзд забрав би час на підготовку. Але так сталося, що взагалі нікуди не їдемо. Тому команда може спокійно готуватися до матчів першої ліги, які проведе в Волочиську 23 серпня проти «Руху» та 31 серпня проти «Металургу» з Запоріжжя».

Хмельницьке «Поділля» ж зійдетсья із представником першої ліги луцькою «Волинню». «Дуже зрадів такому результату, - говорить президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. –Я хотів, аби нам дістався сильний суперник, тому що хочемо, щоб наші футболісти отримували досвід та ігрову практику, росли в професійному плані. Отож, чекаю на матч з «Волинню» та прошу вболівальників прийти на стадіон і підтримати «Поділля».

Матч «Поділля» - «Волинь» пройде 27 серпня. Час поки не призначений, але скоріше за все, поєдинок розпочнеться о 17.00. Утім, нагадаємо, що 24 серпня «Поділля» в Хмельницькому проведе ще й матч в чемпіонаті України серед команду другої ліги. Цього дня о 17.00 хмельничани зіграють із київською «Оболонню-Бровар».

Результати жеребкування другого етапу КУбка України з футболу

Результати жеребкування другого етапу КУбка України з футболу. Скрін з youtube.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую