ye-logo.v1.2

«Динамо» програло аматорам

Спорт 3440
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Хмельничани, готуючись до чемпіонату, з якого їх можуть «вигнати», зіграли чергові товариські матчі

В той день, коли Професійна футбольна ліга України могла поставити хрест на команді-майстрів з Хмельницького, яка заборгувала цій структурі 88 тисяч гривень, «динамівці» провели контрольний поєдинок проти ненайсильнішого суперника. Аматорський футбольний клуб «ХІСТ-Україна», який не є лідером першості міста, хоч і не спромігся переграти професіоналів, але доволі яскраво вказав «Динамо» на проблеми з підбором виконавців.

У першому таймі все складалося так, як і мало бути. «Динамівці», в основному складі яких вийшло четверо місцевих футболістів, домінували на полі та виглядали на голову вищими за суперника. І дивуватися нічому – так і має бути. Навіть незарахований гол на початку матчу не пригнітив гравців «Динамо», оскільки ті впевнено атакували та… марнували купу моментів. Однак на 29-хвилині сталося те, що мало б відбутися раніше – команда-майстрів відкрила рахунок. У штрафному майданчику збили Романа Драбенюка і арбітр призначив пенальті. Його виконав інший «легіонер» - Олексій Притуляк, однак перграти голкіпера Миколу Стадніка, який, між іншим є воротарем «Динамо», півзахисник не зумів. Натомість опинився першим на добиванні та вколотив м’яча в сітку воріт. Через чотири хвилини Стаднік знову капітулював. Цього разу відзначився Драбенюк, який «відгукнувся» на пас Олега Данченка. Під завісу першого тайму рахунок став 3:0. І знову гол на свій рахунок записав вінничанин Драбенюк, який головою замкнув навіс Притуляка.

У другому ж таймі все пішло за іншим сценарієм. У складі «Динамо» почали виходити «свіжі» місцеві футболісти, які не змогли затиснути «ХІСТ-Україну». А тому гол, який аматори забили на 42-хвилині, виглядав доволі логічним. «ХІСТ-Україна», здавалося, довела тренерському штабу «Динамо», що в складі єдиного професійного клубу області не всі гравці відповідають статусу «професійного футболіста». Однак висновків, здається, в клубі так і не зробили. Адже у наступному товариському матчі проти волочиського «Збруча», який відбувся в Теофіполі, відбулося певне дежавю. У першому таймі перевага була на боці «Динамо», а в другому, коли на полі з'явилися хмельничани-професіонали - все змінилося. Крім того, «Збруч» забив та переміг.

А вже 16 квітня на «Динамо» очікує офіційний поєдинок на виїзді протии білоцерківської «Росі». Попри заборгованість клубу перед ПФЛ, хмельничани зіграють цей матч. А ось наступний – 23 квітня вдома проти рівненського «Вереса» - невідомо. Адже, якщо хмельничани не сплатять борг до 16 квітня, то команду можуть позбавити статусу професійного футбольного клубу і чемпіонат України в другій лізі для них завершиться.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую