ye-logo.v1.2

Футбол. Лідери обласної Прем’єр-ліги здобули перемоги

Спорт 2614
Андрій Шульган (з м
Андрій Шульган (з м'ячем) став автором переможного голу красилівського Случа в матчі з теофіпольською Іскрою. Фото: ілюстрація з архіву

У чемпіонаті області зіграні чергові матчі.

Дунаївецький «Епіцентр» та красилівський «Случ» продовжують здобувати чергові очки. Щоправда, не так вже і просто. «Епіцентр» свій матч провів у Старокостянтинові, а «Случ» - у Красилові.

Голи Вадима Папіровича та Руслана Івашка дозволила дунаївчанам здобути перемогу над старокостянтинівським «Случем» з рахунком 2:0.

А ось у Красилові, куди приїхала теофіпольська «Іскра», інтрига в матчі трималася до останніх хвилин. «Случ» у першому таймі відкрив рахунок, коли помиклою захисника «Іскри» результативно скористався Сергія Яровий. Та після перерви гості зрівняли рахунок - забив Олег Самойлюк. Але долю переможця матчі визначили на 87 хвилині, коли після навісу з кутового Андрій Шульган забив переможний гол у ворота «Іскри» - 2:1.

Для «Епіцентру» це був останній матч у другому колі. Команда після 10 ігор має 26 очок та одноосібно утримує перше місце. Красилівський «Случ», який провів на гру менше, йде з 20 балами. На третьому місці перебуває інший «Случ» - зі Старокостянтинова, в якого 13 очок.

14 вересня в Прем’єр-лізі пройдуть чергові два поєдинки. «Іскра» в Теофіполі прийматиме «Фортецю» з Кам’янця-Подільського, а ФК «Хмельницький» вдома зіграє з красилівським «Случем».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую