ye-logo.v1.2

Футбол. В обласній першій лізі спланували фінальні матчі

Спорт 2870
Команди, які в першій лізі посядуть 1 та 2 місця, наступного сезону повинні грати в Прем
Команди, які в першій лізі посядуть 1 та 2 місця, наступного сезону повинні грати в Прем'єр-лізі Хмельницької області. Фото: з архіву

За чемпіонство поборються шість команд.

Сьогодні, 13 вересня, в обласній федерації футболу провели жеребкування фінального етапу чемпіонату Хмельниччинb в першій лізі. До фіналу змагань пройшли шість команд, яких поділили на дві групи.

У групі «А» зіграють нетішинський «Енергетик-Миклуш», «Перлина Поділля» з Білогір’я та шепеітвський «Лісівник». У групі «Б» - «Евеліна» з Ярмолинець, «Вікторія» з Городка та «Крила Рад» зі станції Дунаївці.

Клуби, починаючи з 22 вересня, зіграють два матчі, за підсумками яких і визначають переможців груп. «Команди, які посядуть перші місця в своїх групах, зіграють за золоті медалі чемпіонату, а другі – за бронзові, - каже заступник голови обласної федерації футболу Микола Кузнецов. – За регламентом, обидва фіналісти наступного сезону мають підвищити в класі та виступати в Прем’єр-лізі. А та команда, яка стане бронзовим призером першої ліги, зіграє перехідний матч з командою, яка посяде останнє місце в Прем’єр-лізі. Ну, а фінальний поєдинок у першій лізі пройде в жовтні. Скоріше за все, що в Хмельницькому. Але дату фіналу поки не визначили».

Календар матчів фінального етапу в першій лізі:

22 вересня
«Перлина Поділля» - «Лісівник»
«Вікторія» - «Крила Рад»

29 вересня
«Лісівник» - «Енергетик-Миклуш»
«Крила Рад» - «Евеліна»

6 жовтня
«Енергетик-Миклуш» - «Перлина Поділля»
«Евеліна» - «Вікторія»

Нагадаємо, в обласній Прем’єр-лізі наразі змагання тривають. І поки турнірну таблицю очолює дунаївецький «Епіцентр».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую