ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Авангард»: дубль Сікорського та дебют Монроя (ВІДЕО)

Спорт 2808
Ігор Сікорський в 10 матчах за "Агробізнес" забив уже 6 голів
Ігор Сікорський в 10 матчах за "Агробізнес" забив уже 6 голів. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда здобула сьому перемогу в чемпіонаті.

Сьогодні, 20 вересня, матчем у Волочиську, де «Агробізнес» приймав краматорський «Авангард», стартував 10 тур чемпіонату України з футболу в першій лізі. І волочиська команда, хоча б на добу, повернула собі першу сходинку в турнірній таблиці, яку втратила у попередньому турі.

«Це були два різні тайми», - саме так охарактеризував цей матч головний тренер «Агробізнес» Остап Маркевич.
Перший тайм не був щирим ні на небезпечні моменти, ні тим паче на голи. «Агробізнес» хоч і володів мінімальною ігровою перевагою, але перша половина матчу завершилася закономірною нічиєю з рахунком 0:0.

Інша справа другий тайм. На 64 хвилині поєдинку атака, яку розпочав Зінкевич, завершилася передачею на Бойчук, який в свою чергу у підкаті прострелив у штрафний майданчик гостей. А там іспанець Фран Монрой, який лише цього тижня став грав «Агробізнесу», зіграв на випередження та віддав пас на Ігоря Сікорського. Форвард волочиського клубу не схибив та відкрив рахунок у матчі. Гол викликав обурення гостей, оскільки вони вважали, що Бойчук випустив м’яч за межі поля. Хоча навіть на відео важко точно визначити, чи залишив м’яч поле чи ні. Утім, арбітр зарахував гол і рахунок став 1:0.

Та перевага господарів протрималася лише три хвилин. «Авангард» заробив кутовий, після якого відзначився Бородай. Утім і в цьому епізоді все було неоднозначно. Адже гравець краматорського клубу перед цим «завалив» на газон Курило. Та свисток арбітра промовчав і рахунок став 1:1.

Минуло ще п’ять хвилин, і на 73 хвилині поєдинку «Агробізнес» знову забив. Дублем відзначився Сікорський, який в один дотик перевів м’яча після пасу Семенюка. Рахунок 2:1 так і протримався до завершення поєдинку, і ця перемога для «Агробізнеса» стала вже сьомою в чемпіонаті.

Ще один матч сьогодні зіграли в Запоріжжі, де місцевий «Металург» поступився ужгородському «Минаю» з рахунком 2:0. І поки саме команда з Волочиська, в якої 22 очки, очолює першу лігу. Та вже завтра, 21 вересня, львівський «Рух», в якого 20 балів, може повернути собі перше місце, якщо вдома виграє в столичної «Оболоні-Бровар».

Свій наступний поєдинок у першій лігі «Агробізнес» зіграє 29 вересня в Луцьку проти «Волині». Та 25 вересня на команду Маркевича очікує матч Кубка України проти СК «Дінпро-1». Він пройде у Волочиську на стадіоні «Юність». Початок о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую