ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» втратив очки, але не лідируючі позиції

Спорт 2303
Роберт Гегедош забив два голи в ворота Агробізнеса, які принесли перемогу Минаю
Роберт Гегедош забив два голи в ворота Агробізнеса, які принесли перемогу Минаю. Фото: facebook.com/FC-Minaj

Команда з Волочиська перервала свою серію з шести перемог.

 У першій лізі чемпіонату України з футболу зіграні матчі 9 туру. Волочиський «Агробізнес» грав в Ужгороді проти «Миная», де поступився з рахунком 2:1. А відтак серія з шести поспіль перемог була перервана.

«Десь ми так в захисті спрацювали, як у минулих матчах. Вважаю, що «Минай» - одна з кращих команд у лінії атаки. У цьому матчі кращими були закарпатці. Хоча і в нас був момент – наприкінці матчу в Ігоря Сікорського. Але перемогла команда «Минай», з чим я її вітаю. Потрібно речі називати своїми іменами. Хоча вважаю, що ми не заслуговали на поразку, але це футбол», - так після матчу сказав головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич.

Закарпатцям вдалося забити швидкий гол, коли на 14 хвилині відзначився Роберт Гегедош. Отримавши перевагу в один м'яч, «Минай» збавив темп гри та очікував на помилку суперника. «Агробізнес» навпаки почав грати швидше та гостріше, намагаючись зрівняти рахунок. Утім, першйи тайм так і завершиввся мінімальною перемогою господарів.

А ось на другій хвилині дргуого тайму гості скористалися помилкою закарпатців у центрі поля та змогли зрівняти рахунок – забив Віталій Груша. «Наші хлопці нині дуже хвилювалися за результат, тому вийшов такий нервовий футбол», - після гри сказав наставник «Минаю» Василь Кобін. Та його команді вдалося знову забити - на 54-хвилині знову відзначився Гегедош.

«Агробізнес» міг відгратися. Але в одному з епізодів господарів врятувала поперечина, а на 90 хвилині Ігор Сікорський з лінію враторської пробив вище воріт. «Минай» виграв 2:1.

Читайте також: «Поділля» - «Полісся»: коли вдача на боці хмельничан (ФОТО + ВІДЕО)

Після 9 туру волочиська команда «віддала» першу сходинку львівському «Руху», перемістившись на друге місце. У «Руха» 20 очок, у «Агробізнеса» - 19-ть. Вже цієї п'ятниці, 20 вересня, розпочнуться матчі 10 туру. «Агробізнес» вдома на стадіоні «Юність» прийматиме «Авангард» з Краматорська, в якого 17 очок та шоста позиція в таблиці. Минулого сезону команди двічі зустрічалися. У Краматорську було 0:0, а ось у Волочиську переміг «Авангард» з рахунком 1:0.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую