ye-logo.v1.2

У Городку стартує Кубок України з волейболу (РОЗКЛАД)

Спорт 3050
У Городку, де хмельницький Новатор проводив свій єврокубковий матч, 27 вересня стартують матчі Кубку України
У Городку, де хмельницький Новатор проводив свій єврокубковий матч, 27 вересня стартують матчі Кубку України. Фото: з архіву

Сьогодні чотири команди розпочнуть змагатися за вихід до наступного етапу змагань.

27 вересня розпочинають матчі першого етапу Кубка України з волейболу. Увага шанувальників волейболу Хмельниччини буде прикута до поєдинків у Городку, де чотири клуби боротимуться за дві путівки до наступного раунду змагань.

Матчем відкриття змагань стане поєдинок місцевого «Епіцентр-Подолян», який в новому сезоні виступатиме в першій лізі, проти вищелігового «Олюртрансу» з Луцьку. Попри те, що гості в чемпіонаті України виступають у вищому дивізіоні, фаворитом цього протистояння, мабуть, можна назвати саме «Епіцентр-Подоляни». Городоцька команда у період міжсезоння підсилилася гравцями, які раніше грали в Суперлізі за хмельницький «Новатор». Це і Максим Турик, і Ігор Вітюк, і Богдан Середа, а також Юрій Паласюк, який минулого сезону став чемпіоном України в складі львівського ВК «Барком-Кажани». Є в «Епіцентру-Подолян» ще ряд ексгравців «Новатора» - Роман Оліщук, Борис Філіпенко, Михайло Главчук.

У першому етапі Кубку України в Городку зіграє і хмельницький «Новатор-2-Прикордонник», який сьогодні зустрінеться «ДСО-ТНЕУ» із Тернополя. Хмельничани нині переживають нелегкі часи, оскільки залишилися без провідних волейболістів. Як розповів сайту «Є» директор ВК «Новатор» Іван Терещук, тепер у команді виступатимуть лише молоді вихованці клубу. А тому спрогнозувати, який результат вони здобудуть у Городку, важко.

Розклад матчів. Які пройдуть у СК «Епіцентр», що в Городку на провулку Ванагса, 17:

27 вересня
17.00 «Епіцентр-Подоляни» - «Олюртранс»
19.30 «Новатор-2-Прикордонник» - «ДСО-ТНЕУ»

28 вересня
14.00 «Епіцентр-Подоляни» - «Новатор-2-Прикордонник»
16.30 «Олюртранс» - «ДСО-ТНЕУ»

29 вересня
11.00 «ДСО-ТНЕУ» - «Епіцентр-Подоляни»
13.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Олюртранс»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую