ye-logo.v1.2

Футбол. Вирішальні матчі обласної першої ліги пройдуть в один день

Спорт 2162
Вирішальні матч чемпіонату Хмельницької області в першій лізі прийме станція Дунаївці
Вирішальні матч чемпіонату Хмельницької області в першій лізі прийме станція Дунаївці. Фото: ілюстративне з архіву

Фінал та матч за третє місце проведуть 13 жовтня.

Фінальний груповий етап чемпіонату області з футболу в першій лізі позаду. За його підсумками визначилися команди, які розіграють «золото» змагань, а які – «бронзу». Станеться це 13 жовтня.

Отож, в матчі за третє місце зійдуться «Перлина Поділля» з Білогір'я та «Евеліна» з Ярмолинець. Окрім цього, переможець цього поєдинку матиме право на перехідний матч із останньою командою Прем'єр-ліги. Наразі останнє місце в найвищому дивізіоні посідає кам'янець-подільська «Фортеця».

А у фіналі першої ліги зіграють «Крила Рад» зі станції Дунаївці та нетішинський «Енергетик-Миклуш». Оби дві команди наступного сезону, за регламентом, мають виступати в Прем'єр-лізі чемпіонату області.

В обласній федерації футболу планували, що вирішальні поєдинки першої ліги проведуть у Хмельницькому. Утім, 13 жовтня на футбольних полях міста відбуватимуться як поєдинок чемпіонату України з футболу хмельницького «Поділля», так і матчі дитячо-юнацьких футбольних ліг.

Як розповіли в обласній федерації футболу, ще до того, як стали відомі пари фіналістів, надійшла пропозиція провести фінальні матчі на станції Дунаївці. У підсумку, так і вирішили. Отож, вирішальні матчі першої ліги зіграють 13 жовтня на станції Дунаївці. Матч за третє місце розпочнетсья о 12.00, а за золоті медалі – о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую