ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Чорноморець»: Іванов переграв Маркевича (ФОТО)

Спорт 3088
Агробізнес в Волочиську здолав одеський Чорноморець з рахунком 2:0
Агробізнес в Волочиську здолав одеський Чорноморець з рахунком 2:0. Фото: автора

Волочиська команда здобула чергову перемогу.

У першій лізі чемпіонату України з футболу відбулися ряд матчів 14 туру. Представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», свій поєдинок проводив вдома, де на стадіоні «Юність» приймав одеський «Чорноморець». І цей матч став протистоянням двох тренерів – Олександра Іванова та Остапа Маркевича, який ще донедавнього часу був наставником волочиського клубу.

Маркевича, який залишив «Агробізнес» після матчу з «Прикарпаттям», на стадіоні «Юність» зустріли свистом. Йому кричали «Ганьба», коли той виходив на поле перед грою. Утім, Остап Миронович, схоже, не звертав увагу на це. Адже був сконцентрований на самому поєдинку. А він став доволі цікавим, адже сьогодні був той випадок, коли тренер «Чорноморця» знав краще команду суперника, ніж свою. Маркевич з «Агробізнесом» попрацював із червня по жовтень цього року, а з «Чорноморцем» лише п’ятий день. Навіть після матчу Остап Маркевич не приховував того, що ще не зовсім знайомий зі своєю новою командою. «Я в Одесі лише п’ять днів, - заявив Остап Миронович. – Як я міг добре вивчити «Чорноморець»? Навіть з містом ще не встиг як слід познайомитися». Та зауважив, що за таких обставин, дійсно, краще знає «Агробізнес».

А тому в вболівальників волочиської команди були певні побоювання, що Остап Миронович зможе переграти свою колишню команду, яку нині очолює вже експомічник Маркевича Олександр Іванов. Утім, побоювання видалися даремними.

Капітан Чорноморця Дмитро Безотосний та капітан Агробізнеса Роман Гагун перед матчем обмінялися клубною атрибутикою
Ігор Сікорський намагався агресивно діяти у відборі
Роман Гагун, в якого 18 жовтня народився син, вийшов у стартовому складі Агробізнеса та відіграв увесь матч
Віталій Груша створив чимало загроз біля воріт Чорноморця

Іванов, після перемоги в Миколаєві, вирішив не змінювати склад «Агробізнеса». І схоже досвідчений наставник, який є заслуженим тренером України, не прогадав. Футболісти волочиського клубу з перших хвилин почали активно діяти попереду, а на третій хвилині відкрили рахунок у грі. Андрій Кухарук пробив з метрів 20-ти і голкіпер «Чорноморця», вихованець хмельницького футболу Дмитро Безотосний не зміг відбити цей удар.

Святкуючи гол, футболісти «Агробізнеса» вишукувалися в ряд та почали колихати дитячу люльку. В такий спосіб гравці команди привітали свого капітана Романа Гагуна та його дружину Яну, в яких вчора, 18 жовтня, народився син.
Після того як, рахунок став 1:0, «Чорноморцю» вдалося на певний проміжок часу заволодіти ініціативою. Щоправда, створити щось небезпечне біля воріт «Агробізнеса» - ні. А ось господарі, наче взявши паузу на хвилин десять, «повернулися» в гру. І одесити можуть завдячувати Безотосному, що рахунок у матчі не був збільшений ще в першому таймі. Адже Дмитро рятував «Чорноморця» і після виходу Ігоря Сікорського віч на віч, і після потужного удару Руслана Черненка зі штрафного.

Агробізнес - Чорноморець - боротби в матчі було чимало
Агробізнес - Чорноморець: Ігор Сікорський сьогодні не забивав, але був активним в нападі
Андрій Кухарук вже на третій хвилині матчу забив в ворота Чорноморця та був одним із найкативніших у складі Агробізнеса
Сергій Палюх зіграв із перших хвилин у центрі захисту Агробізнеса
Сікорський міг забити Чорноморцю, але одеситів не раз рятував Дмитро Безотосний
Руслан Черненко відзначився у грі гольовим пасом

У другому таймі перевага «Агробізнеса» не була вже такою відчутною. Хоча саме волочиська команда була гострішою в атаках. «Чорноморець», хоч і володів м’ячем, але попереду щось створити в команди Маркевича нічого не виходило – господарі не притискалися до власних воріт та не створювали вільних зон для гостей.

Десь за хвилин 10 до завершення матчу одеситам вдалося декілька разів поспіль виконати кутові, але забити – ні. А ось «Агробізнес» на 85 хвилині організував стрімку атаку, яка завершилася другим голом. Руслана Черненко прострілив у штрафний майданчик, де Богдан Семенець, який вийшов на заміну, «пролетів» повз м’яча. Але далі був Педро Кампільо, який також вийшов у другому таймі, який пробив у стійку. Але Педро встиг нанести другий удар – у вільний кут, і рахунок став 2:0. Стадіон «Юність» «вибухнув». Ще б пак, іспанець, який став першим легіонером в складі «Агробізнеса» і якого запросив саме Маркевич, забив доволі потрібний гол. Отож, матч так і завершився з рахунком 2:0.

В Ігоря Сікорського були моменти в матчі з Чорноморцем, але форвард Агробізнеса їх не реалізував
Богдан Семенець вийшов у другому таймі замість Сікорського
Випустив Іванов у другому таймі й іспанця Педро
Педро забив свій перший гол у складі Агробізнеса та чемпіонаті України
Олександр Іванов на посаді виконуючого обов'язки головного тренера Агробізнеса здобув другу перемогу поспіль
Остап Маркевич дебютував на посаді наставника Чорноморця поразкою від Агробізнеса
Агробізнес виграв в Чорноморця 2:0

«Агробізнес» вже має в своєму активі 28 очок та посідає перше місце. Щоправда, стільки ж балів у «Металіста 1925» та «Оболоні-Бровар». Та завтра, 20 жовтня, відбудуться ще два матчі, один з яких можеш вплинути на турнірне становище «Агробізнес» - це поєдинок у Львові, де «Рух» прийматиме «Інгулець». Якщо команда з Петрового переможе львів’ян, тоді вона набере 30 балів та очолить першу лігу.

Ну, а свій наступний поєдинок команда Олександра Іванова проведе в Києві 27 жовтня проти «Оболоні-Бровар». Вдома ж «Агробізнес» зіграє аж 9 листопада проти «Інгульця».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую