ye-logo.v1.2

Футбол. Завершився останній матч року в обласній Прем’єр-лізі

Спорт 2091
В останньому матчі 2019 року оласної Прем
В останньому матчі 2019 року оласної Прем'єр-ліги Епіцентр з Дунаївців переміг Случ із Старокостянтинова. Фото: Віктора Зарванського

Він відбувся у Хмельницькому.

Чемпіонат Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги 2019 року завершився. Сьогодні, 6 листопада, відбувся заключний матч, в якому старокостянтинівський «Случ» зіграв із дунаївецьким «Епіцентром». Поєдинок пройшов у Хмельницькому, оскільки в Старокостянтинові на стадіоні встановлюють легкоатлетичні доріжки.

І хоч поєдинок не мав турнірного значення – «Случ» став бронзовим призером, а «Епіцентр» - чемпіоном, команди приїхали на хмельницький стадіон «Локомотив» та зіграли між собою. Все вирішив один гол Назара Наталюка, який приніс перемогу «Епіцентру».

Отож, за підсумками чемпіонату перше місце посів «Епіцентр», друге – «Случ» із Красилова, третє – старокостянтинівський «Случ», якому ще мають зарахувати три очки за матч 2 листолада проти «Іскри» з Теофіполя. Той поєдинок не відбувся, бо команда з Теофіполя, хоч і приймала «Случ» вдома, але не вийшла на гру.

«Іскра» фінішувала четвертою, п’яте місце здобув ФК «Хмельницький», а останнє шосте – кам’янець-подільська «Фортеця». До речі, цю команду взагалі мають зняти зі змагань за дві неявки в чемпіонаті. А тому невідомо, чи відбудеться перехідний матч за право наступного року грати в Прем’єр-лізі між «Фортецею» та «Перлиною Поділля» з Білогір’я, яка посіла третє місце в першій лізі.

Ну, а наступного сезону в Прем’єр-лізі мають грати «Енергетик-Миклуш» з Нетішина та «Крила Рад» зі станції Дунаївці, які в першій лізі посіли перше та друге місця відповідно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую