ye-logo.v1.2

Хмельничанин очолив жіночу збірну України з регбі-7

Спорт 1965
Під керівництвом Олександра Мігунова хмельницькі регбісти торік стали срібними призерами чемпіонатів України з регбі-7 та регбі-15
Під керівництвом Олександра Мігунова хмельницькі регбісти торік стали срібними призерами чемпіонатів України з регбі-7 та регбі-15. Фото: з архіву

Відповідне рішення прийняла конкурсна комісія Федерації регбі України.

Олександр Мігунов став головним тренером збірної України з регбі-7. Таке рішення прийняла конкурсна комісія Федерації регбі України.

За повідомленням обласної федерації регбі, Олександр Мігунов кілька років поспіль успішно очолював чоловічу молодіжну збірну з регбі 15 та допомагав жіночій збірній, складеній з гравчинь віком до 18 років. На клубному рівні вивів хмельницькі команди «Еволюшн Севенс» та РК «Поділля» на «срібні» місця в чемпіонатах України з регбі-7 та регбі-15.
Ще будучи гравцем виступав не лише за хмельницьку регбійну команду, а й пограв у Польщі.

Нині ж Олександр Мігунов тренує ще й дитячі та молодіжні команди хмельницького регбійного клубу «Буревісник», команди якого майже у всіх вікових категоріях стали чемпіонами України.

Нагадаємо, нинішній сезон РК «Поділля» під керівництвом Олександра Мігунова став бронзовим призером чемпіонату України з регбі-15 серед чоловіків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую