ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Житомирі не змогло зупинити «Полісся»

Спорт 1683
Полісся, яке цього сезону двічі програло Поділлю в Хмельницькому, 10 листопада перемогло хмельничани у Житомирі
Полісся, яке цього сезону двічі програло Поділлю в Хмельницькому, 10 листопада перемогло хмельничани у Житомирі. Фото: з архіву

Хмельничани провели свій матч 20 туру в другій лізі групі «А».

Хмельницьке «Поділля», яке в минулому турі вдома програло чернівецькій «Буковині» 0:1, зіграло в Житомирі. Тамтешнє «Полісся» очолює другу лігу групу «А», а також дев`ять матчів поспіль не програвало. Востаннє житомиряни зазнавали фіаско саме в матчі проти «Поділля», але було це в Хмельницькому.

Перший тайм поєдинку «Полісся» - «Поділля» пройшов у рівній боротьбі. Про це навіть свідчить статистика гри – команди нанесли по 6 ударів. Ось тільки один із них був влучним. І він – по воротах «Поділля». Спочатку удар Ярослава Галенка прийняла на себе стійка воріт хмельничан, але після атаки другим темпом Галенко все таки вразив ворота гостей. Отож, на 43 хвилині матчу рахунок став 1:0.

У другому таймі хмельничани намагалися відігратися. Але знову пропустили. На 64 хвилині в їхній ворота був призначений пенальті, який реалізував Галенко. Вже після гри наставник «Поділля» Віталій Костишин зазначив, що в цьому матчі все вирішили індивідуальні помилки його футболістів.

Матч так і завершився перемогою «Полісся» 2:0, яке продовжує очолювати турнірну таблицю з 38 очками. «Поділля» з 26 балами зберегло за собою п’яте місце.

Свій наступний матч хмельничани зіграють 16 листопада вдома проти ФК «Калуш», в якого також 26 очок. Цей поєдинок стане останній домашнім матчем «Поділля» в 2019 році.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую