ye-logo.v1.2

Хмельничанка та її тренер отримали відзнаку Національного олімпійського комітету

Спорт 2145
Марина Бех-Романчук отримала відзнаку кращої спортсменки жовтня
Марина Бех-Романчук отримала відзнаку кращої спортсменки жовтня. Фото: noc-ukr.org

Нагороди вручив Сергій Бубка.

У Києві, в Олімпійському домі відбулося традиційне вшанування спортсменів та тренерів, яких визнали кращими за підсумками місяця, що минув. А в жовтні, як вже повідомляв сайт «Є», кращими в України визнали хмельницьку легкоатлетку Марину Бех-Романчук та її тренера Вадима Крушинського.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Досі з результатом 6,92 метри здобула срібну медаль.

«У Досі Марина, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, виборола звання віцечемпіонки світу, продемонструвавши особистий рекорд сезону – 6,92 метри. Ось так крок-за-кроком треба й надалі йти до нових звершень, тим паче, що Марина має прекрасного мотиватора – талановитого чоловіка Михайла Романчука», - відзначив під час нагородження президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, слова якого наводить пресслужба НОКу. - Показники Марини також говорять про високий професіоналізм її молодого наставника Вадима Вікторовича. Приємно, що його тандем з Мариною плідно примножує чудові спортивні традиції Хмельниччини».

Сергій Бубка вручив відзнаку Вадиму Крушинському, як кращому тренеру в Україні за підсумками жовтня 2019 року

Сергій Бубка вручив відзнаку Вадиму Крушинському (праворуч), як кращому тренеру в Україні за підсумками жовтня 2019 року. Фото: noc-ukr.org

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую