ye-logo.v1.2

Хмельницькі рукопашники здобули нагороди на Кубку України

Спорт 2003
У змаганнях взяло участь майже 200 учасників з 20 областей України
У змаганнях взяло участь майже 200 учасників з 20 областей України. Фото: adm-km.gov.ua

Наші спортсмени посіли ІІІ місце, поступившись команді з Дніпра та Києва.

Хмельницькі рукопашники повернулися додому з Кубку України з рукопашного бою, що пройшов вихідними у столиці. У складі збірної області на Всеукраїнських змаганнях серед дорослої категорії спортсменів, виступали вихованці Хмельницької спортивної підготовчо-поліцейської школи «Самсон-Право» з міста Хмельницького, філіалу школи з міста Старокостянтинова та спортсмени-рукопашники, які є курсантами Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

«Серед головних нагород турніру у поєдинках версій легкого і повного контактів розігрувались кубки за командні місця, які виборювали між собою усі обласні команди України як серед чоловіків, так і серед жінок. Кубок за ІІІ командне місце у загальному заліку дістався саме нашій Хмельницькій обласній федерації рукопашного бою та самооборони. А поступилися подоляни столичній збірній з Києва, яка посіла ІІ командне та команді-переможниці з Дніпра», - повідомила пресслужба Хмельницької облдержадміністрації.

Хмельницькі спортсмени посіли ІІІ місце, поступившись команді з Дніпра та Києва.Фото: adm-km.gov.ua

Додають, що наша жіноча збірна у командному заліку посіла ІІ командне місце у версії легкого контакту та ІІ командне місце у дозованому контакті. А чоловіча збірна області, до складу якої увійшли як самсонівці, так і прикордонники, також посіла ІІ командне місце, але лише у дозованому контакті.

Серед головних нагород турніру у поєдинках версій легкого і повного контактів розігрувались кубки за командні місця, які виборювали між собою усі обласні команди України як серед чоловіків, так і серед жінок. Фото: adm-km.gov.ua

Окрім загальнокомандного кубку та трьох командних кубків у різних видах програми, за підсумком особистих заліків хмельничани збагатили скарбничку спортивних нагород нашої Хмельницької області ще й на одну «золоту», дві «срібних» та десять «бронзових» медалей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую