ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» переміг на Одещині

Спорт 1944
Влучний удар Руслана Черненка приніс Агробізнесу виїзну перемогу над Балканами
Влучний удар Руслана Черненка приніс Агробізнесу виїзну перемогу над Балканами. Фото: з архіву

Єдиний гол у матчі забив Руслан Черненко.

Волочиський «Агробізнес» свій матч 18 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі проводив у селищі Зоря Одеської області проти ФК «Балкани». Господарі поля, хоч і не були фаворитами протистояння (команда посідає 13 місце в турнірній таблиці), але в рідних стінах не раз забирали очки в серйозних суперників. Утім, «Агробізнес» виявився сильнішим.

У матчі, в якому моменти виникали біля обох воріт, все вирішив один гол. І його автором став півзахисник «Агробізнеса» Руслан Черненко, який реалізував пенальті на 31 хвилині поєдинку. До речі, одинадцятиметровий, який заробив Богдан Семенець, став першим для «Агробізнеса» не лише в цьому сезоні, а взагалі в першій лізі. До цього поєдинку пенальті призначалися лише в ворота волочиської команди. А ось «Агробізнес», виступаючи вже другий сезон у першій лізі, ще в жодному з матчів (а таких було 45) не заробляв одинацятиметровий.

Отож, команда з Волочиська виграла з рахунком 1:0 та зберегла за собою сьоме місце, маючи в активі вже 34 очки. Та до першого місця, яке ділять «Волинь» та «Оболонь-Бровар», «Агробізнес» розділяє лише три пункти.

Вже 23 листопада в Волочиську «Агробізнес» зіграє проти харківського «Металіста-1925», в якого 35 очок. Цей матч стане заключним у 2019 році, адже попереду в чемпіонаті настане зимова перерва до 22 березня. Отож, матч «Агробізнес» - «Металіст-1925» запланований на 13.00.

Читайте також: «Поділля» - «Калуш»: зі штовханиною, вилученнями та голом (ВІДЕО+ФОТО)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую