ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. Далі крокує одна команда з Хмельниччини

Спорт 1704
Для дунаївецького Епіцентру-Подолян домашня арена в Городку стала щасливою, адже на ній команда виборола право на участь у третьому етапі Кубка України з волейболу
Для дунаївецького Епіцентру-Подолян домашня арена в Городку стала щасливою, адже на ній команда виборола право на участь у третьому етапі Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

Хмельницький «Новатор» не подолав другий етап, а ось дунаївецький «Епіцентр-Подоляни» пройшов без проблем.

У Кубку України з волейболу відбулися матчі другого етапу змагань. Хмельницький «Новатор» свої матчі проводив у Снятині Івано-Франківської області, а дунаївецький «Епіцентр-Подоляни» - в рідних стінах.

Вже у першому ж матчі «Новатор» не зміг подолати ВК «Решетилівка» з Полтавщини, поступившись з рахунком 0:3. У другому ж поєдинку – проти ВСК «МХП-Вінниця» з Тростянця, хмельничани знову програли 0:3 та залишилися без шансів пройти до наступного етапу змагань. У заключному поєдинку з господарями майданчику ВК «Покуття» «Новатор» знову зазнав фіаско з сухим рахунком. На цьому кубкова хода хмельничан завершилася.

А «Епіцентр-Подоляни» вдома проводив матчі групи «Ж». І підопічні Вадима Кульпи впевнено здолали усіх своїх суперників, не віддавши їм жодного сету. Так, у першому матчі дунаївчани переграли «Бахмут-ШВСМ» із Донеччині, далі здолали опір тернопілського «ДСО-ТНЕУ». У заключному турі матч проти «Хотинських козаків» став для «Епіцентру-Подолян», мабуть, найважчим. Адже в другій партії переможця визначали на «більше-менше», але сильнішими були городоччани – 29:27. Ну, а матч завершився з рахунком 3:0 на користь команди з Городка.

«Епіцентр-Подоляни» пройшов до третього етапу Кубка України, матчі якого пройдуть вже у січні 2020 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую