ye-logo.v1.2

Дві сотні легкоатлетів змагалися на турнірі «Подільська зима»

Спорт 1849
Марина Бех-Романчук (ліворуч) та Вадим Крушинський нагороджували призерів Подільської зими-2019
Марина Бех-Романчук (ліворуч) та Вадим Крушинський нагороджували призерів Подільської зими-2019. Фото: noc.km.ua

У Хмельницькому завершилися традиційні змагання з легкої атлетики.

Міжобласний турнір «Подільська зима» відбувся в Хмельницькому вже водинадцяте. Цьогоріч він зібрав 190 легкоатлетів 2002 року народження та молодшиз з різних куточків України – Хмельниччини, Київщини, Віннничини, Рівненщини, Полтавщини та Житомирщини.

За повідомленням пресслужби відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області, на «Подільській зимі» були встановлені як рекорди змагань, так особисті деяких спортсменів. 

Так, кам’янчанин Артем Богуцький у бігу на 60 метрів не лише виграв змагання, а й вставновив новий рекорд турніру на цій дистанції – 6,7 секунди. Рекордом та перемогою на 60-метрівці відзначилася і Олександра Чернуха з Кам’янця-Подільського – 7,6 секунди. Вона, між іншим, виграла «Подільську зиму» і в секторі стрибків у довжину (5,53 мтери) та у потрійному стрибку (11,96 метрів).

Рекордом завершилися змагання і в секторі штовхання ядра. Андрій Грищук з Летичева виграв змагання з результатом 15,32 метри. У першості в бігу на витривалість на дистанції 2 тисячі метрів найсильніших став хмельничанин Назар Даньков, на 1000 метрів - Вікторія Каюмова з Нетішина, а на 2000 метрів - Юлія Фіщук з Полонного. Вдало в секторі потрійного стрибка дебютував хмельничанин Петро Карвацький, який виграв із результатом 13,08 метрів.

До речі, нагроджували призерів змагань віце-чемпіонка світу та Європи в стрибках у довжину, хмельничанка Марина Бех-Романчук та її тренер Вадим Крушинський, які були визнані найкращими в Україні в жовтні цього року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую