ye-logo.v1.2

Ексгравець волочиського «Агробізнеса» гратиме в Одесі

Спорт 2419
Олексій Зінкевич став гравцем одеського Чорноморця
Олексій Зінкевич став гравцем одеського Чорноморця. Фото: з архіву

Він перейшов у статусі вільного агента.

Олексій Зінкевич, з яким наприкінці листопада минулого року волочиський «Агробізнес» розірвав контракт за згодою сторін, працевлаштувався. Вже експівзахисник волочиської команди став гравцем одеського «Чорноморця». Про це повідомляє пресслужба одеського клубу.

Зінкевич прийшов в «Агробізнес» в липні 2019 року з луцької «Волині». Але стати основним гравцем не зміг, з’являючись, здебільшого, виходячи на заміну. Та в «Агробізнес» Олексій прийшов на запрошення Остапа Маркевича, який, як відомо, в жовтні 2019 року пішов з «Агробізнеса» та згодом очолив одеський «Чорноморець».

До речі, в «Чорноморці» тепер «десант» із експрацівників ФК «Агробізнес» збільшився. До Остапа Маркевича та тренерів Сергія Атласюка, Олексадра Іванова і Сергія Янкового, додався ще й Зінкевич.

Нагадаємо й про те, що поки що «Агробізнес» офіційно має лише одного новачка – головного тренера Олександра Чижевського. Ну, а свій офіційний матч весняної частині чемпіонату України в першій лізі команда проведе 22 березня в Львові проти «Руху».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую