ye-logo.v1.2

Спортивний вік-енд: невдачі хмельницьких команд

Спорт 2491
Хет-трик Андрія Хамдамова не допоміг Соколу здобути залікові очки в матчі проти Продексіму
Хет-трик Андрія Хамдамова не допоміг Соколу здобути залікові очки в матчі проти Продексіму. Фото: з архіву

Ні футзальному «Соколу», ні волейбольному «Новатору» не вдалося здобути домашні звитяги.

У найвищих дивізіонах чемпіонатів України з футзалу та волейболу відбулися чергові матчі. Хмельницькі команди свої поєдинки проводили вдома, але рідні стіни їм не допомогли.

Волейбольний клуб «Новатор», який у цьому сезоні в Суперлізі ще не виграв жодної партії, знову зазнав фіаско. Цього разу від Збірної Харківської області – «Юридичної академії». Вже з традиційним для себе рахунком 0:3. Утім, у першому матчі хмельничани були близькими до того, що виграти третій сет, адже мали перевагу в рахунку 19:15. Щоправда, зберегти її не змогли, поступившись 22:26. У другому матчі «Новатор» також програв три сети.

Після 10 туру хмельницька команда продовжує посідати останнє місце в Суперлізі. А свої наступні матчі має провести 14-15 лютого в Чернігові проти «Буревісника-ШВСМ», в активі якого 4 перемоги та 16 поразок і передостаннє сьоме місце в турнірній таблиці.

У 14 турі чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі» хмельницький «Сокіл» приймав діючого чемпіона країни херсонський «Продексім». Хмельничани через перебір жовтих карток не змогли задіяти у матчі голкіпера Сергія Шевченка та атакуючого гравця Артура Подлюка.

Гості доволі швидко забезпечили собі комфортну перевагу в рахунку, коли на 2 та 4 хвилинах у воротах господарів відзначилися Максим Бессалов та Петро Шотурма. Та на 6 хвилині капітан «Сокола» Андрій Хамдамов скоротив відставання в рахунку. Утім, вже у другому таймі «Продексім» знову забив два голи у перші чотири хвилини. Відзначилися Ігор Корусун та Михайло Волянюк. На 29 хвилині Волянюк забив ще раз і рахунок став 1:5. Вже через три хвилини Хамдамов знову скоротив відставання, та херсонцям вдалося відповісти на це двома голами. І знову забивав Михайло Волянюк. На останній хвилині матчу Андрій Хамдамов, забивши свій третій гол у матчі, встановив остаточний рахунок у матчі – 3:7.

«Сокіл» після цього поєдинку з 10 очками перемістився з шостої позиції на сьому, пропустивши вперед львівську «Енергію», в якої на один бал більше. Саме «енергетики» стануть наступним суперником хмельничан у чемпіонаті. Матч запланований на 16 лютого в Львові. Та пере цим «Сокіл» та «Енергія» зіграють 8 лютого у Львові другий матч Кубку України. Перший, який відбувся в Хмельницькому, завершився перемогою львів’ян з рахунком 2:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую