ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» переміг у Львові та готується до зборів у Туреччині

Спорт 2248
Сергій Петров тепер офіційно виступатиме за ФК Агробізнес
Сергій Петров тепер офіційно виступатиме за ФК Агробізнес. Фото: з архіву

Волочиська команда в контрольному матчі перемогла чемпіона Львівщини.

«Агробізнес» провів свій черговий спаринг, готуючись до весняної частини чемпіонату України в першій лізі. Після перемоги в Вінниці над «Нивою», команда Олександра Чижевського 17 лютого провела гру в Львові, де зустрілася з чемпіоном Львівської області ФК «Юність».

Напередодні цієї гри, волочиська команда оголосила про підписання контракту з новим нападником, який вже тривалий час перебував на перегляді в команді. Отож, новачком клубу став Сергій Петров, який раніше виступав за луцьку «Волинь», кропивницьку «Зірку», «Львів», «Рух» та харківський «Металіст-1925». Петров у матчі проти «Юності» зіграв, але голів не забивав.

Натомість «Агробізнес» переміг аматорів з рахунком 2:0. Перший гол команда з Волочиську забила на 10 хвилині, коли після прострілу Миколи Когута м’яч у власні ворота зрізав захисник львів’ян. Другий гол у ворота «Юності» був забитий на початку другого тайму, коли на 49 хвилині Віталій Груша реалізував пенальті. Отож, «Агробізнес» переміг з рахунком 2:0.

До речі, у цій грі тренерський штаб переглянув трьох футболістів, які можуть підсилити «Агробізнес». Утім, чи стануть вони гравцями волочиської команди, скоріше за все, визначиться найближчим часом. Адже вже 20 лютого команда вилітає на збори до Туреччини, де проведе заключний етап підготовки до чемпіонату. Там же і гратиме контрольні матчі, графік яких у клубі оприлюднять найближчим часом.

Коментарі:

17.02.2020 20:59

Молодці.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую