ye-logo.v1.2

Хмельницька прикордонна академія приймає чемпіонат з рукопашного бою

Спорт 2533
Прикордонники змагались у рукопашному бої
Прикордонники змагались у рукопашному бої. Фото: пресслужби Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

Змагання присвятили пам'яті загиблих прикордонників.

Сьогодні, 11 березня у Національній академії держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького відбулось офіційне відкриття чемпіонату з рукопашного бою. Прикордонники з усіх регіональних управлінь змагатимуться в пам'ять своїх колег, які загинули, захищаючи кордон.

«Змагання проходять у два етапи, упродовж трьох днів. Вчора був перший тур – демонстрація прийомів самозахисту, конвоювання, затримання правопорушників. Сьогодні буде повний контакт, де бійці-прикордонники продемонструють свою майстерність у виконані ударної та кидкової техніки, больових задушливих прийомів. Завтра буде фінал, хлопці перебуватимуть 5 хвилин у бою, кожен спортсмен продемонструє свою витривалість», - розповідає головний суддя змагань Гарій Осєдлевич.

Як зазначає помічник голови Держприкордонслужби з розвитку фізичної культури та спорту Микола Подоляк, змагання з рукопашного бою завжди проводять на базі академії. Каже, на території навчального закладу створені всі комфортні умови для проведення таких змагань.

Переможці отримають медалі та кубки
Відкривали змагання на плацу академії
Суддівський та керівний склад чемпіонату
Вітали учасників змагань їх молодші колеги українським танцем

«Учасниками чемпіонату є 24 команди. Перед тим у кожному регіональному підрозділі провадились відбіркові ігри. Вже збірні команди представляють тут, на базі академії, інтереси своїх загонів. Загалом маємо на чемпіонаті 96 спортсменів, з них три майстри спорту міжнародного класу, шість майстрів спорту, кандидати у майстри спорту і розрядники. Також є три чемпіони світу і три чемпіони Європи», - ділиться Микола Подоляк.

Участь у чемпіонаті беруть прикордонники з різних регіональних підрозділів
Фото:пресслужби академії
Фото: пресслужби академії

За його словами, спортивні змагання для прикордонників завжди були й будуть дуже важливими. Адже таким чином військовослужбовці фізично готуються для виконання службових завдань на кордоні.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую