ye-logo.v1.2

Президент ФК «Поділля»: «Ми змушені не пускати вболівальників на стадіон»

Спорт 4489
Матч хмельницького Поділля проти Чайка з Київщини має пройти за порожніх трибун
Матч хмельницького Поділля проти Чайка з Київщини має пройти за порожніх трибун. Фото: з архіву

Хмельничани готують провести футбольний матч за порожніх трибун.

Через карантинні заходи, які відсьогодні діють в Україні, хмельницький футбольний клуб «Поділля» готується зіграти матч 23 туру чемпіонату країни серед команд другої ліги за порожніх трибун. Він запланований на 22 березня.

«Ми змушені не пускати вболівальників на стадіон, - пояснив журналісту сайту «Є» президент «Поділля» Євген Бейдерман. – Я знаю, що люди чекали на відновлення першості, на перший наш офіційний матч у цьому році. Але ви ж знаєте, що є постанова Кабінету Міністрів, яку ми зобов’язані виконати. Утім, ситуація може змінитися в будь який момент. Якщо сьогодні чи завтра, або в інший день до 22 березня, карантинні обмеження скасують, то ми звісно запросимо наших уболівальників на матч».

Станом на 12 березня матч «Поділля» - «Чайка», який запланований 22 березня о 14.00 на СК «Поділлі», пройде за порожніх трибун. Утім, цей поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал «TV 7+». А ось свій наступний домашній матч, якщо карантин не продовжать, хмельничани зможуть зіграти 4 квітня проти вінницької «Ниви» за підтримки фанатів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую