ye-logo.v1.2

Тренер «Агробізнеса» розповів, чим займається його команда

Спорт 2208
Олександр Чижевський, головний тренер Агробізнеса
Олександр Чижевський, головний тренер Агробізнеса. Фото: fcab.com.ua

Олександр Чижевський каже, що футболісти волочиського клубу займаються за індивідуальними програмами.

Через епідемію коронавірусу Covid-19 на вимушені канікули пішли не лише школяри чи студенти, а й спортсмени. Адже усі спортивні змагання в Україні були призупинені. Сьогодні волочиський «Агробізнес» мав зіграти свій перший офіційний матч 2020 року в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги в Львові проти «Руху». Але усі змагання в ПФЛ також призупинені. Отож, яка нині ситуація в «Агробізнесі»?

«Після прильоту з Туреччини ми відпустили футболістів спочатку на один день, понеділок 16-го, додому. За попередніми планами мали зібратися 17 березня для продовження підготовки до сезону у Волочиську. Звісно були в курсі, що відбувається в світі і вже тоді прогнозувалися невтішні наступні події, в зв’язку з поширенням епідемії, - слова головного тренера «Агробізнеса» Олексагжра Чижевського наводить клубна пресслужба. - Тому ми наступного дня передбачливо продовжили вихідні до середи 18-го, щоб реально розуміти, яка буде ситуація, яке рішення прийме УАФ і даремно не викликати футболістів. Далі Кабмін прийняв офіційне рішення про карантин до 3 квітня та відповідно до цього УАФ рішення про перенесення футбольних змагань на невизначений термін. Ми, керівництво та тренерський штаб клубу, що відповідаємо за здоров’я своїх футболістів, їх сімей та родин, підтримали спільне рішення відпустити футболістів по домівках до 3 квітня».

За словами наставника «Агроібзнеса», також було он-лайн спілкування гравців з лікарем команди, який дав вказівки, як футболісти мають поводитися в поточних умовах. А тренерський штаб попросив гравців не розгубити фізичну форму, якої ретельно набували на тренерських зборах в Туреччині, займатися індивідуально, виконуючи при цьому всі карантинні застереження.

«Впевнений, що футболісти Агробізнеса є професіоналами і збережуть напрацьовані кропіткою працею навики та форму, щоб успішно, сподіваюся через нетривалий час, проявити себе у наступних футбольних матчах», - сказав Чижевський.

Нагадаємо, «Агробізнес» після 19 турів у першій лізі, матчі якої відбулися восени 2019 року, посідає 6 місце, маючи в активі 37 очок. Лідером змагань є «Рух», в якого 39 балів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую