ye-logo.v1.2

Грицай проти Усика: боксер відповів борцеві з Шепетівки

Спорт 4331
Олександр Усик не захотів зійтися в боях без правил із Богданом Грицаєм
Олександр Усик не захотів зійтися в боях без правил із Богданом Грицаєм. Фото: скрін з відео Олександра Усика в instagram.com

Він не пристав на пропозицію провести бій без правил.

Боксер Олександр Усик записав відеозвернення, в якому прокоментував виклик борця Богдана Грицая з Шепетівки.

Нагадаємо, 9 травня, 25-річний борець вільного стилю Богдан Грицай виклав відеозвернення до боксера Олександра Усика, в якому викликав того на бій без правил.

Богдан Грицай пригадав Олександрові Усику чимало образливих та антиукраїнських висловлювань. А тому і викликав боксера на бій без правил. «Ти не залишив мені вибору. Після цього бою ти засвоїш урок, що бої без будь-яких правил навіть для професійного боксера є неприпустимі. І буде тобі, Олександре, ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим, та що говорити й писати українцям», — наголосив Богдан Грицай.

І ось Усик відповів. «Хочеш бій? Ти кинув мені виклик і кинув у мене рукавичку. Є два дуелянти, ти кинув виклик, а я вибираю зброю: ринг, бокс. Надалі можемо спілкуватися. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами. Намагаюся бути законослухняним громадянином, - у своєму відеозверненні сказав Усик. - Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати. Але я живу за правилами».

Відзначимо, що Богдан Грицай раніше зазначав, що бої без правил і для нього новий вид. А тому борець викликав боксера, який також раніше до цього не змагався у «клітці».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую