ye-logo.v1.2

Футбол. Сезон для «Поділля» та «Агробізнесу» завершився. Що далі?

Спорт 2651
Поділля та Агробізнес виступали за продовження чемпіонатів України в ПФЛ
Поділля та Агробізнес виступали за продовження чемпіонатів України в ПФЛ. Фото: з архіву

У столиці відбулося засідання Ради ліг ПФЛ.

Сьогодні, 21 травня, в Києві зібралися представники українських клубів, які виступають у першій та другій лігах Професіональної футбольної ліги. На Раді ліг вирішували, чи продовжувати чемпіонати. І… по суті, першість України сезону 2019/2020 року завершена. Щоправда, є ще деякі ньюанси.

Волочиський «Агробізнес», який виступає в першій лізі, був за те, щоб відновити чемпіонат, який призупинили через пандемію. «Ми голосували «за», оскільки хочемо завершити першість і за спортивним принципом посісти в турнірній таблиці те місце, на яке заслуговуємо, - телефоном журналісту сайту «Є» скакав віце-президент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Але «за» було тільки 6 команд, 8 «проти», одна утрималася. У класичному варіанті – чемпіонат завершено. А як буде далі, вирішуватимуть на виконкомі Української Асоціації Футболу. Адже є варіант, що перші шість команд («Агробізнес» посідає 6 місце – прим.авт) проведуть ще матчі, щоб визначити остаточний розподіл місць у турнірній таблиці. Ми готові до таких матчів, а тому хлопці продовжують підготовку та чекатимемо рішення виконкому УАФ».

Хмельницьке «Поділля» також виступало за те, щоб чемпіонат у другій лізі відновився. Але більшість клубів виступили проти. «Звісно, засмучені, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Але поки не зрозуміло, як цей чемпіонат завершили. Оскільки на виконкому УАФ, який пройде 6 червня, мають прийняти відповідне рішення. Як власне мають і вирішити, як відбуватиметься обмін клубів між лігами, чи будуть перехідні матчі тощо. Ми в очікуванні».

Нагадаємо, чемпіонат України в першій та другій лігах мав відновитися після зимової перерви 21 березня. Але через карантині обмеження, пов’язані з короновірусною інфекцією, першість призупинили.

Читайте також: Президент ФК «Поділля»: «Ми хочемо в першу лігу»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую