ye-logo.v1.2

«Динамо» - ФК «Суми» 0:2,.Дванадцять хвилин розчарування

Спорт 4166
Фото: Валерія ТЕЛЕХОВСЬКОГО

Хмельницьке «Динамо» двічі пропустило голи від футболістів ФК «Суми» наприкінці поєдинку

Якщо минулого туру подоляни стали творцями сенсації, обігравши чернігівську «Десну», то 14 травня «динамівцям» створити диво не вдалося. В гості до хмельничан завітав ФК «Суми», який, забігаючи наперед, після матчу на стадіоні «Поділля», очолив турнірну таблицю другої ліги групи «А». Безумовно, гравці «Динамо» намагалися в цьому поєдинку здобути хоча б нічию, але досягти мети не судилося.

Перед матчем проти одного з лідерів у господарів поля виникло чимало кадрових проблем. Після гри проти «Десни» на довгий час «випав» капітан команди Андрій Лемішевський, який прийшов на стадіон в загіпсованій нозі. Участь іще декількох футболістів була під питанням, оскільки ті теж мали травми. Але хмельничанам, попри ці проблеми, вдалося зібрати бойовий склад, який мав досягнути позитивного результату.

Вже на початку гри гості, підтверджуючи свої наміри поїхати з Хмельницького із трьома очками, тричі перевірили на міцність голкіпера Андрія Радченка. «Динамо» ж небезпечно «огризнулося» на 35 хвилині, коли Богдан Бортнік, обігравши двох захисників, пробив у ближній нижній кут. Але голкіпер сумчан врятував свою команду. І хоч перший тайм пройшов за переваги гостей, нулі на табло були справедливими. Жодна з команд за перші 45 хвилин, як-то кажуть, не награла на перемогу. Здавалося, що в другому таймі все буде по іншому.

Однак малюнок гри суттєво не змінився. Гості більше атакували, а господарі – захищалися, граючи на контратаках. Все йшло до того, що на табло так і залишиться рахунок 0:0. Але на 79 хвилині матчу головний арбітр поєдинку вирішив, що Олександр Антонов у власному штрафному майданчику штовхнув у спину нападника «Сум», а тому одразу ж призначив пенальті. На жаль, Радченко не знайшов «рецепту» для порятунку «Динамо». Хмельничани одразу ж кинулися відіграватися. І перша ж атака змусила взятися за голову прихильників команди. Роман Драбенюк пробив із метрів 29-ти, але «Суми» врятувала стійка воріт. А вже на компенсованій арбітром хвилині, гості забили другий гол та поховали надії «динамівців» на нічию.

Програвши лідеру, хмельничани зберегли за собою 9 місце в турнірній таблиці. А вже 21 травня на «Динамо» очікує іще один серйозний суперник – «Енергія» з Нової Каховки. Команда з Херсонської області посідає третє місце, відстаючи від «Сум» лише на одне очко. А тому «Енергія» ще має шанси, щоб виграти чемпіонат та вийти до першої ліги, і буде грати в рідних стінах виключно на перемогу. Ну, а хмельничани після матчу в Новій Каховці, знову зіграють на стадіоні «Поділля». 28 травня «динамівці» проведуть свій останній домашній поєдинок у цьому сезоні проти стрийської «Скали».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую