ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройде футбольний матч пам’яті Віталія Балицького

Спорт 2740
Віталій Балицький у футбольних колах був відомою та шанованою людиною
Віталій Балицький у футбольних колах був відомою та шанованою людиною. Фото: з архіву

Поєдинок проведуть на СК «Поділля».

25 липня в Хмельницькому на спорткомплексі «Поділля» другий рік поспіль проведуть товариський матч пам’яті Віталія Балицького, в минулому футболіста та тренера хмельницького клубу.

«Проведемо матч за таким форматом, як і торік, - каже один із організаторів поєдинку Максим Горбієвський. – Буде дві команди. Одна – друзі Віталія Балицького, тренером якої буде Аркадій Баталов. Інша – гравці 1978 року народження під керівництвом Олександра Порицького. В такий спосіб вшануємо нашого друга, який передчасно та несподівано для нас усіх пішов з життя 23 липня 2018 року».

Віталій Балицький народився 22 серпня 1978 року. Свої перші кроки в футболі робив саме в хмельнциькому «Поділлі», а вже згодо виступав у київському ЦСКА, луцькій «Волині», кропивницькій «Зірці», вінницькій «Ниві», броварському «Нафком», «Княжій» зі Щасливого, луганському «Комунальнику», «Аланії» з Владикавказу та румунському «Клуж» з Клуж-Напока, хмельницькому «Динамо». Тренував і хмельницьке «Поділля» - спочатку в аматорській першості, а згодом і в другій лізі.

23 липня 2018 року серце Віталія Вікторовича зупинилося, а 25 липня того ж року його зі стадіону «Поділля» провели в останню путь. Поховали Віталія Балицького на хмельницькому кладовищі в Шаровечці.

Минулого року матч пам’яті Віталія Балицького завершився внічию, а тому переможця визначили в серії пенальті. 25 липня цього року – новий матч. Початок поєдинку на СК «Поділля» о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую