ye-logo.v1.2

«Агробізнес» - «Миколаїв»: емоції Близнюка та чотири голи (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 2996

Волочиська команда провела свій матч першої ліги в Хмельницькому.

Матч 28 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі на СК «Поділля», де волочиський «Агробізнес» приймав МФК «Миколаїв», видався доволі емоційним та трохи скандальним. Адже вже після гри наставник гостей Ілля Близнюк говорив, що в його команди вкрали перемогу. Хто? Суддівська бригада на чолі з Анастасією Романюк.

«Агробізнес», домашній стадіон якого дискваліфікований, обережно розпочав матч. Складалося враження, що гравці волочиської команди побоюються йти вперед. Натомість футболісти «Миколаєва» були активнішими, але до небезпечних моментів біля воріт Олега Мозіля не входила. Волочиська команда намагалася діяти на контратаках, але не вистачало ні завершального пасу, ні удару.

Бригаді врбітрів матчу Агробізнес - Миколаїв (ліворуч - Олександра Ардашева, у центрі - Анастасія Романюк, праворуч - Марина Стрілецька) довелося не раз вислоховувати претензії від гостей
У матчі Агробізнес - Миколаїв було багато бротьби
Гравці Миколаєва тримали в напрузі голкіпера Агробізнеса Олега Мозіля майже увесь матч
Агробізнес - Миколаїв - матч, який не виявив переможця

Та вже на 20 хвилині матчу рахунок у грі став 0:1. Ексгравець «Агробізнеса» Єген Зарічнюк навіс у штрафний майдачник волочиської команди, де Владислав Охрончук, який ще восени минулого року грав за хмельницьке «Поділля», в падінні завдав влучного удару. Підвівшись, Влад помахав рукою у бік гуртожитку, в якому мешкають футболісти «Поділля», які спостерігали за матчем з балконів своїх кімнат. Наче присвятив цей гол своїм одноклубникам.

А далі… На 22 хвилині м’яч вилетів в аут у центрі поля, і на думку Іллі Близнюка, від ноги гравця «Агробізнеса». Лайнсмен Олександра Ардашева вважала, що від футболіста «Миколаєва». Господарі ввели його в гру, щоправда, з іншого місця, розвинулася атака, яка завершгилася голом Богдана Семенця і рахунок став 1:1. Близнюк одразу вискочив на поле та почав доводити арбітрам їхню помилку. Слів не підбирав, використовуючи нецензурні. Як наслідок, головний арбітр матчу Анастасія Романюк показала наставнику жовту картку. Та за декілька хвилин гравець «Миколаєва» біля лави запасних своєї команди порушив правила і Романюк призначила штрафний. Близнюк не погодився і почав висловлювати свої претензії Ардашевій: «Що ти [нецензурна лайка] замерзла чи що?». Вердикт Романюк – друга жовта картка Близнюка, і він був вимушений підняти на трибуни. «Цирк… цирк тут влаштувати», - емоційно висловлювався головний тренер МФК «Миколаїв».

Ілля Близнюк, головний тренер Миколаєва, був вилучений у грі проти Агробізнеса
Владислав Охрончук (ліворуч) відкрив рахунок у грі Агробізнес - Миколаїв
Агробізнес - Миколаїв

До перерви гості ще мали один епізод біля воріт господарів, але удар головою по воротах Мозіля був не точним.
Вже після гри головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський сказав, що його команда провалила перший тайм. «Не так зіграли, як хотілося», - заявив Чижевський.

Але і після перерви волочиська команда ніяк не могла перехопити ініціативу. А ось Охрончук міг оформити дубль. Але на заваді його потужного удару став захисник «Агробізнесу» Ігор Бойчук, який вибив головою м’яч, який летів під поперечину воріт. Та на 67 хвилині гостям все таки вдалося знову повести в рахунку після стрімкою контратаки, яка завершилася голом Вадима Яворського.

Пропустивши вдруге, «Агробізнес» наче прийшов до тями і почав діяти агресивніше в нападі, а також більше контролювати м’яч. Команда Чижевського мала щонайменше дві нагоди забити, але… Після удару Ігоря Курила «Миколаїв» врятувала стійка, а після удару Сергія Петрова – хрестовина.

Гол наче назрівав. Але знову не без скандалу. Спочатку на половині поля на газон, біля бокової лінії, впав Сергій Кравченко. А поруч із ним стояли лікарі команди, які чекали дозволу арбітру вийти. Та чи бачила це Анастасія Романюк – невідомо, але гра продовжувалася. І за якусь хвилину Іван Когут вколотив м’яч у сітку воріт гостей – 2:2. Гравці та тренерський штаб «Миколаєва» почали апелювати до арбітра, мовляв, потрібно було зупинити гру. Але рефері гол не скасувала і матч продовжився. До того ж, Охрончук, який вже був на лаві запасних, ще отримав жовту картку за розмови. А Кравченко підвівся та продовжив матч. І це ще не все.

Роман Гагун часто підключався до атак Агробізнеса
Іван Когут на 90+2 хвилині врятував Агробізнес від поразки
Агробізнес - Миколаїв

На 90+4 хвилині небезпечний підкат Сергія Біневського призвів до штовханини і вилучення Кравченка. І лише згодом пролунав фінальний свисток, після якого Ілля Близнюк вибіг на поле та почав щось доводити арбітрам.

Арбітри матчу Агробізнес - Миколаїв залишали поле в супроводі стюардів

«Агробізнес» за два тури до завершення чемпіонату продовжує посідати третє місце, маючи 54 очки. Щоправда, стільки ж в «Волині» та «Руху», які йдуть на 4 та 5 позиціях. Попереду «Інгулець» із 58 балами та «Минай» із 56-ма.
Свій наступний матч волочиська команда зіграє 7 серпня в Одесі проти «Чорноморця». Ну, а заключний поєдинок усього чемпіонату – 11 серпня проти столичної «Оболоні-Бровар». Попередньо, знову в Хмельницькому.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую