ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Волинь-2»: важка перемога хмельничан (ФОТО)

Спорт 3128
Хмельницьке Поділля, вигравши другий поспіль матч, очолило турнірну таблиці в другій лізі групі А
Хмельницьке Поділля, вигравши другий поспіль матч, очолило турнірну таблиці в другій лізі групі А. Фото: автора

Хмельницька команда здобула другу поспіль перемогу в чемпіонаті.

Сьогодні, 12 вересня, в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги групи «А» пройшли матчі другого туру. Хмельницьке «Поділля», яке минулого тижня перемогло у Львові «Карпати», вдома приймало луцьку «Волинь-2». Гості, також тиждень тому виграли свій перший матч, обігравши вінницьку «Ниву» 3:1, а тому на поєдинок у Хмельницький приїхали, щоб здобути чергові очки. Але і «Поділля» було налаштоване виключно на перемогу.

Початок матчу був доволі рівним. Команди наче приглядалися одна до іншої. Утім, перший небезпечний момент створили гості, коли Микола Миронюк намагався пробити з лінії штрафного майданчику, але його удар заблокував Владислав Прильопа. Далі вже господарі намагалися загрожувати воротам «Волині-2», але у них мало що виходило. Та на 17 хвилині Кирило Костенко завдав небезпечного удару з метрів 16-ти, але м’яч пролетів повз ворота.

Матч Поділля - Волинь-2 став першим поєдинком хмельничан у новому чемпіонаті другої ліги в Хмельницькому
Волинь-2 на початку матчу з Поділлям мало ряд гострих моментів
Поділля не видсіджувалося в захисті, а прагнуло якнайшвидше вразити ворота Волині-2
Стрімки проходити Задерецького завдавали клопотів команді з Луцька

«Поділля» нарощувало оберти та грало агресивніше як у нападі, так і в відборі м’яча. Хмельничани пресингували одразу на половині поля луцької команди. І найнебезпечніший момент господарі створили на 26 хвилині поєдинку, коли Андрій Ліповуз, для якого цей матч був першим у сезоні, потужно пробив з дальньої відстані. Арсеній Коркодим відбив цей удар, а першим на добиванні був Прильопа – Владислав у падінні пробив головою, але голкіпер «Волині» впорався з ударом.

Удар Костенка був був небезпечним, але не точним
Андрій Ліповуз вперше у цьому сезоні вийшов в складі Поділля, оскільки пропускав попередні матчі через дискваліфікацію

Та на 28 хвилині «Поділля» провело затяжну атаку, яка, здавалося, вже завершиться нічим. Але… Дмитро Пріхна навісив у штрафний майданчик майже на лінію воротарської, де Віталій Каверін вистрибнув вище за всіх та головою переправив м’яч у сітку «Волині-2» - рахунок став 1:0.

Удар Віталія Каверіна на 28 хвилині був влучним
Каверін приймає привітання партнерів по команді з забитим голом
Поділля - Волинь-2 - матч, який пройшов у безкомпромісній боротьбі

Через хвилини дві успіх хмельничан міг подвоїти Дмитро Задерецький, але його удар був неточним. На 35 хвилині «Волинь-2» могла зрівняти рахунок, але «Поділля», після удару Миронюка, врятував Олег Чуваєв. Перший тайм так і завершився з рахунком 1:0. А далі…

Початок другого тайму чимось нагадував старт поєдинку. Ось тільки перший момент створили не гості, а господарі. Вже на 5 хвилині навіс Артема Романюка став небезпечним, бо м’яч полетів у ворота, і голкіпер «Волині» в останній момент перевів його на кутовий. Який завершився вибитим м’ячем на ударом на підбиранні Корохова в руки голкіпера луцької команди. Та згодом все змінилося – небезпечніше в атаці були волиняни.

Віталій Костишин, головний тренер Поділля, весь матч провів біля футбольного поля
Віталій Каверін завдав чимало проблем оборонцям Волині-2
Владислав Прильопа, нападник Поділля, хоч і не забив Волині-2, але доклав чимало зусиль для перемоги хмельницької команди
Поділля - Волинь-2 - матч, який пройшов у безкомпромісній боротьбі
Артем Панасенков вийшов на заміну в матчі Поділля - Волинь-2

«Сьогодні команда грала епізодами – добре, погано… У другому таймі зовсім розгубилися, - вже після матчу сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Хлопці були не схожими самі на себе. Було багато дитячих помилок, які призводили до небезпечних моментів біля наших воріт».

А ось наставник «Волині-2» Альберт Шахов казав про те, що не може дорікнути своїм гравцям у бажанні виграти цей матч. Але не вистачило досвіду та реалізації моментів. А моменти в «Волині» були. Ось тільки влучити в рамку воріт «Поділля» їм ніяк не вдавалося. Не раз небезпечні удари були неточними, а іноді «Поділля» рятував голкіпер Олег Чуваєв, або захисники, які «накривали» удари суперниками.

Хмельничани ж в другому таймі також могли забивати, але і вони свої моменти не реалізували. У підсумку матч так і завершився мінімальною перевагою «Поділля» з рахунком 1:0. І, як сказав Віталій Костишин, результатом він задоволений, а ось грою своєї команді – ні. «Головне, що ми вміємо грати краще, але сьогодні чомусь не продемонстрували цього», - сказав Віталій Володимирович.

Поділля перемогло Волинь-2 з рахунком 1:0

Свій наступний матч «Поділля» проведе 20 вересня на виїзді проти «Оболоні-2».

Ще один представник Хмельниччини в другій лізі групі «А» - дунаєвецький «Епіцентр», також сьогодні переміг. Дунаєвчани на виїзді здолали ФК «Чернігів» з рахунком 1:0, завдяки влучному удару Сергія Раци на 91 хвилині. І в наступному турі в Дунаївцях 21 вересня зіграє з «Карпатами» з Івано-Франківської області. Та перед цим на «Епіцентр» очікує матч Кубка України проти тернопільської «Ниви», який пройде в Дунаївцях 17 вересня.

Читайте також: «Агробізнес» здобув першу перемогу в сезоні

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую