ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Епіцентр» зіграли чергові матчі

Спорт 1630
Микола Буй (№26) забив у ворота Чайки, але Епіцентр не зміг втримати перемогу
Микола Буй (№26) забив у ворота Чайки, але Епіцентр не зміг втримати перемогу. Фото: Віктора Зарванського

Обом представникам Хмельниччині в другій лізі не вдалося виграти свої поєдинки.

У чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги групи «А» відбулися матчі 5 туру. Хмельницьке «Поділля» грало в Чернівцях проти «Буковини», а «Епіцентр» в Дунаївцях приймав «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки Київської області.

«Ми їхали за перемогою, але суперник нам не дозволив. Потрібно віддавати більше сил на полі, щоб вигравати», - після матчу сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. Хмельничани в Чернівцях наче й ініціативою володіли, й атакували, але реалізувати бодай один момент не змогли. Відзначимо й інше, що в цій грі в складі «Поділля» дебютував півзахисник Альваро Таде Нгамба, уродженець Камеруну, який є громадянин не лише цієї африканської країни, а й Франції. Хмельничани уклали з ним угоду на рік. Новий 22-річний півзахисник «Поділля» у грі проти «Буковини» провів весь матч, який завершився внічию 0:0.

А «Епіцентр» вдома не зміг здолати «Чайку». Хоча вже на першій хвилині поєдинку Микола Буй відкрив рахунок у грі. Та втримати мінімальну перевагу господарям не вдалося. На початку другого тайму вони пропустили швидку контратаку суперника, яка завершилася голом Еміна Сафіханова. Дунаєвчани мали моменти, що вирвати перемогу, але не реалізували їх. Отож, 1:1. Головний тренер «Епіцентра» Ігор Бадло після гри заявив, що його гравці зіграли недисципліновано. А тому пообіцяв провести певні кардинальні зміни в команді. Які – не уточнив.

Попри те, що обидва представники Хмельниччини в другій лізі в 5 турі набрали по одному балу, це дозволили їм поліпшити своє турнірне становище. «Поділля» вже на 2 місці з 9 очками, «Епіцентр» - третій з 8 балами. На першому місці «Ужгород», в якого 15 очок.

У 6 туру «Поділля» вдома прийматиме лідера першості ФК «Ужгород». «Епіцентр» також зіграє вдома. Цього разу проти львівських «Карпат». Обидва матчі заплановані на 10 жовтня.

Читайте також: «Епіцентр» - «Агробізнес»: історичний матч з інтригою

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую