ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. Хмельницькі команди отримали суперників

Спорт 1529
Сокіл та Хмельницькі делікатеси в 1/8 фіналу Кубка України зіграють з командами із Харкова
Сокіл та Хмельницькі делікатеси в 1/8 фіналу Кубка України зіграють з командами із Харкова. Фото: ілюстративне з архіву

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу.

Сьогодні, 15 грудня, в Асоціації футзалу України провели жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. Участь у цій стадії змагань візьмуть дві команди з Хмельницького – «Сокіл» та «Хмельницькі делікатеси».

Для «Сокола» матчі 1/8 фіналу стануть першими у нинішньому розіграші Кубка України. Адже хмельничани в чемпіонаті виступають в «Екстра-лізі», а за регламентом команди найвищого дивізіону вступають у бій саме з 1/8 фіналу. А ось «Хмельницькі делікатеси» вже грали на двох попередніх етапах, пройшовши команду «Городенка» з Івано-Франківщини та львівський «Бастіон».

Отож, за жеребом, хмельницькому «Соколу» дістався харківський «Моноліт-Viva Cup». Хмельничани вже двічі грали з харків’янами в чемпіонаті. Спочату перемогли в Хмельницькому 3:1, а потім в Харкові поступилися з рахунком 6:1. Тепер ці команди зустрінуть в Кубку України. Перший матч має відбутися в Хмельницькому, другий – в Харкові.

А ось «Хмельницьким делікатесам» також дісталася команда з Харкова – «Гепард». Щоправда, свій перший матч хмельничани проведуть на виїзді, а гру-відповідь – у Хмельницькому. Для «Гепарда», як і «Хмельницьких делікатесів», цьогорічний розіграш Кубка України дебютний. На першому етапі змагань харків’яни здолали «Юрінновацію» з Києва, а на другому – «Геологію» з Кременчука.

Матчі 1/8 фіналу Кубка України заплановані на 16 січня та 6 лютого. За їх підсумками переможці протистоянь зіграють у чвертьфіналі. Ну, а «Фінал чотирьох» запланований на кінець березня 2021 року.

Читайте також: Хмельничани вийшли до 1/8 фіналу Кубка України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую