ye-logo.v1.2

Хмельницька легкоатлетка стала чемпіонкою України

Спорт 2720
Марина Бех-Романчук виграла чемпіонат України в приміщенні в секторі стрибків у довжину
Марина Бех-Романчук виграла чемпіонат України в приміщенні в секторі стрибків у довжину. Фото: facebook.com/dpx.vakulka

Марина Бех-Романчук прогнозовано виграла в секторі стрибків у довжину.

У Сумах триває чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні. Вчора, 11 лютого, найтитулованіша хмельницька легкоатлеткамельничанка Марина Бех-Романчук замагалася в секторі стрибків у довжину та здобула прогнозовану перемогу. Якщо враховувати усі дорослі чемпіонати (не лише в приміщенні), то для Марини це вже одинадцяте чемпіонство.

Вже у першій спробі Марина Бех-Романчук у секторі стрибків у довжину продемонструвала результат 6 метрів 52 сантиметри. Він, у підсумку, міг принести її «золото». Адже найближча переслідувачка хмельничанки – Оксана Мартинова з Харківщини в четвертій спробі стрибнула на 6,32 метри та стала срібною призеркою.

Утім, Марина Бех-Романчук вже у другій спробі покращила свій результат – 6 метрів 70 сантиметрів. Якмий став не лише кращим на чемпіонаті України, а найкращим для Бех-Романчук у цьому сезоні. Адже до цього вона в Німеччині з результатом 6,64 метри стала другою.

«У Сумах стрибалося значно ліпше, ніж у Берліні, але ще є великий брак в розбігу. Я поки не відчуваю його, що було помітно в секторі. Тому наразі не вдається реалізувати те, до чого прагну, – прокоментували свій виступ Марина Бех-Романчук пресслужбі Федерації легкої атлетики України. – На цьому етапі нам не вистачає технічних тренувань, і якраз їм зараз потрібно приділити увагу. Розбіг – це основна частина стрибка, від якої все залежить. І якщо він не якісний, не швидкий, то не буде й хорошого результату. Тому це той елемент, який відпрацьовують стрибуни як у довжину, так і у висоту, потрійним чи з жердиною. Тож будемо працювати над розбігами, щоб вони були чіткішими, ліпше відчувалися і щоб більше не припускатися таких помилок під час змагань. Тепер готуватимемося до чемпіонату Європи в приміщенні і намагатимемося там реалізуватися».

Читайте також: Хмельницькі самбістами привезли нагороди із чемпіонату України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую