ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Рубікон»: перша весняна перемога

Спорт 1947
Капітан ФК Епіцентр Руслан Івашко в матчі з Рубіконом забив два голи
Капітан ФК Епіцентр Руслан Івашко в матчі з Рубіконом забив два голи. Фото: з архіву

Дунаєвецький «Епіцентр» перервав свою двоматчеву серію поразок.

Сьогодні, 13 квітня, у другій лізі чемпіонату України з футболу стартував 17 тур. І перший матч відбувся в Дунаївцях, де місцевий «Епіцентр» приймав київський «Рубікон». Команда Ігоря Бадла, яка навесні цього року провела лише два матчі, в яких зазнала поразок, змогла в рідних стінах здобути переконливу перемогу над гостями з рахунком 3:0.

Одна з перших затяжних атак «Епіцентру» на 10 хвилині матчу завершилася взяттям воріт «Рубікону». Андрій Беженар навісив у воротарський майданчик гостей, де Тарас Пліс випередив захисника столичного клубу та головою переправив м’яч у ворота – 1:0.

Поки кияни приходили до тями після пропущеного голу, дунаєвчани на 14 хвилині провели ще одну атаку, під час якої м’яч влучив у руку захиснику «Рубікона» і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував капітан «Епіцентру» Руслан Івашко і рахунок став 2:0.

А на 40 хвилині матчу Івашко оформив дубль у грі, забивши ще один гол супернику.

У другому ж таймі грала видалася спокійнішою. «Рубікон» намагався відіграти хоча б один гол, а «Епіцентр» - збільшити свою перевагу. Та жодній команді так і не вдалося змінити рахунок. Отож, «Епіцентр» переміг «Рубікон» з рахунком 3:0.

Відтепер у дунаєвчан 27 очок у 13 матчах. Із таким результатом «Епіцентр» продовжує посідати 5 місце. А свій наступний поєдинок за календарем команда 20 квітня на Київщині, де зіграє проти «Чайки».

А ось інші матчі 17 туру в другій лізі групі «А» пройдуть 14-15 квітня. Центральним поєдинком туру стане гра 15 квітня в Вишгороді, де «Діназ», який посідає третє місце, прийматиме хмельницьке «Поділля», яке розташовується на другій сходинці.

Читайте також: «Поділля» - «Оболонь-2»: вийшло легко (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую