ye-logo.v1.2

Футбол. «Діназ» - «Поділля»: два голи, пенальті та бойова нічия

Спорт 1701
Поділля та Діназ, як і в матчі першого кола, який відбувся в Хмельницькому, 15 квітня в Демидові зіграли внічию
Поділля та Діназ, як і в матчі першого кола, який відбувся в Хмельницькому, 15 квітня в Демидові зіграли внічию. Фото: з архіву

У другій лізі завершилися всі поєдинки 17 туру.

У групі «А», де виступають два представники Хмельниччини, матчі звітного туру розпочалися ще 13 квітня, коли дунаєвецький «Епіцентр» вдома переграв київський «Рубікон» з рахунком 3:0. Сьогодні ж, 15 квітня, ще один представник області в другій лізі – хмельницьке «Поділля», гостювало на Київщині, де зустрічалося з «Діназом».

Це був не лише заключний матч 17 туру, а й центральний. Адже саме «Діназ» та «Поділля» ведуть боротьбу за вихід до першої ліги та посідали 4 та 3 місця відповідно. І матч у Демидові видався багатим на позиційну боротьбу, результативним, але нічийним за рахунком. «Поділля», яке ще не програло жодного матчу в чемпіонаті, змогло продовжити свою безпрограшну серію. Щоправда, хмельничани їхали за перемогою. Але…

Господарі дуже активно розпочали матч. Особливо виділявся Роман Помазан, удари якого двічі блокували захисники «Поділля». Але така активність на стартових хвилинах згодом перейшла в позиційну боротьбу гравців обох команд. А на 25 хвилині «Поділлю» вдалася небезпечна атака, яка завершилася ударом Ігоря Карпенка. Щоправда, цей удар заблокували захисники «Діназу». Ще через 10 хвилин чергова атака хмельничан змусила вже вступити в гру голкіпера Олексія Крупниченка, який приборкав удар головою Віталія Каверіна. І майже одразу господарі провели контратаку, яка ледь не завершилася взяттям воріт Олега Чуваєва. «Поділля», після удару Сергія Старенького, врятувала поперечина.

Під завісу першого тайму хмельничанам знову вдалося провести небезпечну атаку, на вістрі якої був Ігор Карпенко. Форвард «Поділля» з розвороту пробивав по воротам господарів з метрів 13-ти, але не влучив у порожній кут воріт. У підсумку перший тайм завершився з рахунком 0:0.

А ось на старті другого тайму, на 50 хвилині матчу, «Поділля» провело контратаку, під час якої Віталій Каверін прострілював на партнерів і м’яч, влучивши в ногу комусь із захисників «Діназа», відскочив до Кирила Костенка і той в один дотик пробив. Рахунок став 0:1. Але він протримався не довго. Спочатку, через 6 хвилин господарі заробили пенальті, який виконав Олексій Бриженко. Та хмельничан врятував Олег Чуваєв. Здавалося, що відтепер у «Поділля» неабияка психологічна перевага. Утім, гравці «Діназу» не зупинилися і продовжили атакувати. Як результат, на 59 хвилині Ігор Кірієнко зміг вразити ворота гостей – 1:1.

У заключні півгодини гри обидві команди прагнули до перемоги. Але жодній з них так і не вдалося забити по голу. У підсумку, центральний матч туру так і завершився внічию.

Отож, після матчів 17 туру турнірну таблицю продовжує очолювати «Ужгород», в якого 38 очок у 16 матчах. «Поділля» повернуло собі другу сходинку, на яку тимчасово піднялися галицькі «Карпати». В обох команд по 35 балів. Але хмельничани провели 15 матчів, тоді як у «Карпат» на одну зіграну гру більше. «Діназ» у 16 поєдинках набрав 34 очки та йде четвертим. Дунаєвецький «Епіцентр» поки має в активі 27 очок в 13 іграх та посідає 5 місце.

Попереду на команди очікують матчі 18 туру. «Поділля» 19 квітня в Хмельницькому прийматиме «Буковину», а ось «Епіцентр» свою гру проведе 20 квітня на виїзді проти «Чайки».

Читайте також: «Епіцентр» - «Рубікон»: перша весняна перемога

«Поділля» - «Оболонь-2»: вийшло легко (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую