ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» продовжує втрачати очки

Спорт 1932
Агробізнес в останніх 5 матчах зазнав однієї поразки та в 4 іграх зіграв у нічию
Агробізнес в останніх 5 матчах зазнав однієї поразки та в 4 іграх зіграв у нічию. Фото: з архіву

Безвиграшна серія волочиської команди становить вже 5 матчів.

Матч 22 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі «Агробізнес» проводив у Волочиську, де приймав «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. І цей поєдинок став п’ятим поспіль для команди Олександра Чижевського, в якому команда не змогла перемогти.

Господарі поля з перших хвилин поєдинку почали масовані атаки на ворота суперника. І вже на 22 хвилині матчу змогли заробити пенальті, який реалізував Руслан Черненко. Для атакуючого півзахисника «Агробізнеса» цей гол став 11-им в чемпіонаті. Утім, вкотре гола Черненка не вистачило для перемоги його команди. Адже через 10 хвилин вже «Гірник-Спорт» заробив пенальті та Сергій Романов влучно пробив – 1:1.

«Хлопці старалися, хотіли виграти матч, це було видно, - вже після гри заявив тренер «Агробізнеса» Михайло Дячук-Ставицький. – Але якась така ситуація склалася, що десь не можемо віддати точний останній пас та забити вирішальний гол. Залежимо від нападників, які поки, скажімо так – не забивають».

«Агробізнес» із «Гірником-Спортом» завершили матч із нічийним рахунком 1:1. І це четверта поспіль нічия волочиської команди та п’ятий поспіль матч без перемог. Подоляни продовжують зберігати за собою четверте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 38 очок. А свій наступний поєдинок у першій лізі вони проведуть 25 квітня вдома проти київської «Оболоні».

Ну, а попереду на «Агробізнес» очікує півфінальний матч Кубка України проти київського «Динамо». Ця гра пройде в Тернополі 21 квітня. Початок о 16.00.

Читайте також: «Діназ» - «Поділля»: два голи, пенальті та бойова нічия

«Авангард» - «Агробізнес»: втрачена перемога на останніх секундах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую