ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка вперше стала срібним призером чемпіонату України

Спорт 1590
Епіцентр-Подоляни - срібний призер чемпіонату України з волейболу
Епіцентр-Подоляни - срібний призер чемпіонату України з волейболу. Фото: facebook.com/Gorodok.best

«Епіцентр-Подоляни» завершили боротьбу в фіналі з «Барком-Кажани».

У Городку пройшов третій матч фінальної серії чемпіонату України з волейболу, в якому зійшлися місцевий «Епіцентр-Подоляни» та львівський ВК «Барком-Кажани». Нагадаємо, що городоччанам, щоб зберегти шанси на золоті медалі, необхідно було перемагати львів’ян. Адже в попередніх двох поєдинках у Львові виграли «кажани». Утім, і в Городку сильнішими виявилися діючі чемпіони України.

Третій матч між цими командами виявився доволі рівним та напруженим. Але саме наприкінці сетів, фортуна та досвід допомагала тутилованому супернику зі Львова. Першу партію «Барком- Кажани» виграли з рахунком 25:23, другу – 25:21, а третю 25:19. У підсумку перемога в третьому матчі та третє чемпіонство для львівського ВК «Барком-Кажани».

Ну, а ВК «Епіцентр-Подоляни», для якого цей сезон у Суперлізі став дебютним, став срібним призером чемпіонату України з волейболу. Також за підсумками чемпіонату Суперліги двоє гравців «Епіцентр-Подолян» отримали персональні відзнаки. Кращим догравальником визнали Волдимира Сидоренка, а приз «Чесна гра» вручили Богдану Середі.

Між іншим, до цього часу жодному волейбольному клубу з Хмельниччини не вдавалося здобути «срібло». Найкращим результатом до цього була «бронза» хмельницького «Новатора» в сезоні 2017/2018 року.

Нагадаємо, «Епіцентр-Подоляни» з Городка в цьому сезоні також ще стали третьою командою в Кубку України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую