ye-logo.v1.2

Баскетбол. Вперше у фіналі, вперше у Хмельницькому

Спорт 1834
Хмельницька Політехніка вперше в своїй історії зіграє за золоті медалі чемпіонату України з баскетболу в першій лізі
Хмельницька Політехніка вперше в своїй історії зіграє за золоті медалі чемпіонату України з баскетболу в першій лізі. Фото: Федерація баскетболу Хмельницької області

Визначилися усі фіналісти чемпіонату України з баскетболу в першій лізі.

Баскетбольний клуб «Хмельницька Політехніка» вперше в історії баскетболу міста вийшов до фіналу чемпіонату України в першій лізі серед чоловіків. У півфіналі змагань команда під керівництвом Ганни Шликової в серії до двох перемог здолала «Золотий Вєк-ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4» з Кропивницького і тепер позмагається за «золото» в першому дивізіоні.

Хмельничанам знадобилося провести три матчі, щоб здолати суперників у серії. Адже в першій грі «Хмельницька політехніка» виграла, а ось у другій – поступилася. А тому вирішальним протистоянням став матч у Хмельницькому, де господарі майданчика здолали гостей в напруженому матчі з рахунком 81:79.

Попереду на хмельничан очікує фінальне протистояння. Суперником буде «Че-баскет» із Чернівців, який в півфіналі обіграв «Маяк» із Сарнів.

Фінальна серія також триватиме до двох перемог. Перший матч «Хмельницька Політехніка» проведе в Хмельницькому 27 квітня. Матч-відповідь – 30 квітня в Чернівцях. Якщо у двох поєдинках не визначать переможця, то вирішальна гра знову пройде в Хмельницькому – вона запланована на 5 травня.

Читайте також: Волейбол. Команда з Городка вперше стала срібним призером чемпіонату України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую