ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» втратив шанси на вихід до Прем’єр-ліги

Спорт 2044
Агробізнесу в Тернополі цього рокеу не щастить - команда програла в Кубку України київському Динамо, а тепер і в чемпіонаті - тернопільській Ниві
Агробізнесу в Тернополі цього рокеу не щастить - команда програла в Кубку України київському Динамо, а тепер і в чемпіонаті - тернопільській Ниві. Фото: ілюстративне з архіву

У першій лізі відбулися матчі 29 туру.

Волочиський «Агробізнес» свій поєдинок передостаннього туру чемпіонату України з футболу в першій лізі проводив у Тернополі проти «Ниви». Подолян у цій грі влаштовувала лише перемога, адже перед командою стояло завдання підвищитися в класі. Утім, «Агробізнес» поступився «Ниві» з рахунком 1:0, а відтак втратив шанси вийти до Прем’єр-ліги.

Єдиний гол у Тернополі був забитий на 8 хвилині, коли після прострільної передачі м’яч від ноги півзахисника «Агробізнеса» Івана Когута відскочив у ворота волочиської команди. Гості намагалися відігратися, але команду вкотре підвела реалізація моментів. А ось конкурент «Агробізнеса» за вихід у Прем’єр-ліги харківський «Металіст-1925» переміг «Кремінь» 4:0 та достроково здобув путівку до найвищого дивізіону.

Попереду на «Агробізнес» очікує заключний матч у чемпіонаті, який відбудеться 12 червня у Волочиську о 17.30. В гості завітає МФК «Миколаїв», який з 52 очками посідає 4 місце в турнірній таблиці, випереджаючи волочиську команду на один бал. За словами головного тренера «Агробізнеса» Олександра Чижевського, його футболісти докладуть усіх зусиль, щоб завершити першість у гарному настрої. Ну, а далі на команду очікуватиме підготовка до наступного чемпіонату.
Після гри з «Нивою» Чижевський сказав, що команда під час міжсезоння попрощається з рядом футболістів, а також шукатиме підсилення, щоб знову боротися за високі місця.

Наступний чемпіонат України в першій лізі розпочнеться 25 липня. І в ньому, нагадаємо, окрім «Агробізнеса», гратиме ще один представник області – хмельницьке «Поділля». Адже хмельничани за тур до завершення першості в другій лізі, здобули путівку на підвищення в класі.

Читайте також: Через 15 років «Поділля» повертається до першої ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую